PROGRAMARE

Avantajele chirurgiei plastice

Timp de citire: 4 minute

Acasa // Articole // Avantajele chirurgiei plastice

Chirurgia plastică reprezintă o serie de proceduri și intervenții chirurgicale care remodelează sau restabilesc forma corpului. Deși termenul este de obicei asociat cu tratamente de înfrumusețare, acesta include, de fapt, o gamă largă de proceduri și intervenții chirurgicale ale căror principale avantaje sunt durabilitatea rezultatelor și modificările importante pe care le aduc la nivel estetic.

Care sunt principalele beneficii ale chirurgiei plastice?

Procedurile specifice de chirurgie plastică și estetică pot aduce îmbunătățiri vizibile pentru sănătatea și aspectul pacientului.

Chirurgia plastică a crescut exponențial în ultimii ani, în principal datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă pacienților. Procedurile de astăzi au evoluat pentru a aborda aproape orice problemă estetică, producând rezultate naturale, de lungă durată, în majoritatea cazurilor.

Se spune că această ramură a chirurgiei nu va adăuga ani la viață, ci va adăuga viață anilor. 

Ce proceduri / intervenții pune la dispoziție chirurgia plastică?

OminiClinic Iași vă pune la dispoziție o gama largă de proceduri și intervenții chirurgicale care pot aduce numeroase avantaje pacientului :

- Augmentarea mamară cu implanturi mamare siliconice sau cu transfer de grăsime ( lipofilling) - Mărirea sanilor poate fi realizată atât cu ajutorul implanturilor mamare, cât și cu ajutorul transferului / injectării de grăsime

 - Reducerea mamară - poate avea un impact dramatic asupra posturii unei femei și duce aproape întotdeauna la ameliorarea durerilor de gât, umeri și spate.

- Rinoplastia – remodelarea estetică a nasului.

- Rino-septoplastia – pe lângă remodelarea estetică a nasului ( rinoplastia), această intervenție va aduce și o corecție a deviatiei de sept, permițând astfel un flux mai bun de oxigen.

- Liposucție – presupune eliminarea grăsimii în exces, din anumite zone ale corpului: liposucție coapse, liposucție șolduri,talie și abdomen superior +inferior.
- MOMMY MAKEOVER – remodelare sâni,abdomen + proceduri complementare, adaptate în funcție de particularitățile fiecărui pacient.
- Rejuvenare facială : Blefaroplastia / liftingul pleoapelor, Lifting Facial, Lipofilling
- Rejuvenarea pielii și revolumizare facială – tratamente de injectare cu acid hialuronic / toxină botulinică
    
    
Modificările la nivel estetic vor fi majore, cu rezultate de lungă durată? 

Primul și principalul avantaj al chirurgiei plastice și estetice este că ajută la o aliniere a aspectului natural cu aspectul dorit, rezultând o versiune “îmbunătățită” a viziunii pacientului.

Un alt avantaj cheie al chirurgiei plastice este acela că produce rezultate care deseori durează mult timp sau sunt permanente. Cu toate acestea, trebuie ținut cont de faptul că îngrijirea postoperatorie, un stil de viață sănătos și activ vor avea o contribuție importantă în durabilitatea rezultatelor.

Cu toate acestea, beneficiile acestor proceduri depășesc cu mult îmbunătățirea aspectului. Acestea ajută  la atingerea echilibrului, simetriei și proporțiilor întregului contur facial și corporal.

Femeile nu sunt singurele care pot beneficia de această vastă gamă de proceduri anti-îmbătrânire / remodelare corporala. Bărbații au descoperit că, pe o piață din ce în ce mai competitivă, modificarea anumitor aspecte estetice poate avea un impact favorabil, cu numeroase beneficii.

Cântărirea tuturor acestor beneficii pe care le poate aduce chirurgia plastică, va fi un pas decisiv în abordarea și orientarea către cele mai potrivite soluții pentru fiecare pacient.

Ce prețuri au tratamentele / procedurile de chirurgie plastică ?

 

Site-ul nostru își propune să ajute pacienții cu mai multe infromatii despre tratamentele și intervențiile efectuate în cadrul OminiClinic Iași, precum și prețurile aferente acestora. 

Întreaga noastră listă de prețuri, actualizată, poate fi accesată aici: https://www.ominiclinic.ro/preturi.html