PROGRAMARE

Ce presupune operația Mummy Makeover?

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Ce presupune operația Mummy Makeover?

Context

Deși unul dintre cele mai importante momente din viața unei femei, sarcina poate lăsa urme vizibile pe corp, multe dintre acestea necesitând în general o perioadă de recuperare destul de lungă. Sportul poate veni în ajutorul proaspetelor mămici care își doresc să revină la aspectul fizic de dinainte de sarcină, dar mai mult decât orice ajută tehnicile de chirurgie plastică combinate,recomandate în funcție de fiecare problemă în parte.

Mommy Makeover – o combinație optimă de tehnici chirurgicale

Mommy Makeover este un mix de tehnici de chirurgie moderne menit să vină în ajutorul proaspetelor mămici care își doresc să revină la aspectul fizic de dinainte de sarcină mai repede și mai eficient. Dintre cele mai frecvente neplăceri cu care se confruntă femeile în urma nașterii sunt sânii lăsați și fără volum, apariția vergeturilor sau depozitele de grăsime inestetice de la nivelul burții sau picioarelor.

Mommy Makeover este cel mai bine spus un pachet de servicii de chirurgie personalizat în funcție de obiectivele fiecărei femei în parte. Majoritatea dintre acestea optează pentru a combina următoarele proceduri în scopul de a obține aspectul dorit: tehnica de augumentare mamară sau dimpotrivă, reducția mamară, abdominoplastia – pentru reobținerea aspectului plăcut și a fermității în zona abdomenului, lipoaspirația sau metoda rejuvenării vaginale.

Cele mai populare proceduri Mommy Makeover

Dintre ansamblul de tehnici pe care le presupune pachetul Mommy Makeover, de obicei, femeile optează pentru augumentarea mamară (însemnând procedura de mărire a sânilor) sau liftingul mamar (care se referă la ridicarea sânilor). În același top amintim lipoaspirația abdomenului sau a coapselor și abdominoplastia.