Chirurgia Vasculară la OMINI Clinic Iasi

  • Corectează atât funcțional cât și estetic
  • Tratează senzația de " picioare grele"
  • Îmbunătățește stima de sine
  • Corectează atât funcțional cât și estetic
  • Tratează senzația de " picioare grele"
  • Îmbunătățește stima de sine

Boala varicoasă sau varicile hidrostaticeBoala varicoasă sau varicile hidrostatice evoluează progresiv de la senzația de ”oboseală” a picioarelor, ”picior greu” la sfârșitul zilei până la apariția de pigmentări ale pielii, celulite și ulcere.

Fluxul sanguin prin aceste dilatații este turbionar, există stază sanguină și în condiții de deshidratare sau de minime traumatisme poate apare tromboza venoasă superficială. Privind astfel lucrurile, a considera că varicele hidrostatice sunt doar ”o problemă de estetică” este total greșit.

Dr. Roată Cristian Ene - Medic Specialist - Chirurgie Vasculară

Află mai multe despre Chirurgia Vasculară la OMINI Clinic!Trimite-ne un mesaj.

OMINI Clinic - Specialiști în pacienți mulțumiți

Standarde internaționale

În cadrul OMINI Clinic puteți beneficia de profesionalismul unei echipe specializate complete care are pregătirea și experiența necesară pentru a vă asigura cele mai bune servicii medicale. Clinica noastră include un bloc operator privat la standarde internaționale în care se pot realiza o gamă largă de intervenții chirurgicale.

Siguranță și precizie în sala de operații

Realizăm doar operații elective spre deosebire de spitale sau unități publice de sănătate care tratează pacienți cu boli cronice, infecții sau alte infirmități. Astfel, facilitățile noastre nu sunt expuse unui volum foarte mare de pacienți, posibile infecții sau bacterii sau uzurii dotărilor întâlnite în alte medii.

Tehnologii și inovații în pas cu progresele internaționale

Urmărim cele mai noi tehnologii și inovații în chirurgia plastică și în procedurile estetice nechirurgicale. Ca și clinică privată, putem implementa noi tehnologii îmbunătățite și protocoale demonstrate pe plan internațional pentru a asigura cele mai bune condiții în practica chirurgicală.

Ce spun clientele noastre?*

Află mai multe detalii despre Chirurgia Vasculară !

Cere detalii despre Chirurgia Vasculară !

Contact