Consultație online chirurgie estetică, din confortul casei dumneavoastră

Programați acum o consultație inițială cu Dr. Theodor Motruc
Programați acum o consultație inițială cu Dr. Theodor Motruc

De ce consultație online?

În contextul actual, în urma solicitărilor pacienților din țară și din străinătate, am lansat posibilitatea unei consultații video online cu domnul doctor Theodor Motruc și asistenta dumnealui.

Consultațiile online se adresează tuturor persoanelor interesate din Iași, din România și din străinătate.

Veți avea nevoie de o conexiune bună la Internet și acces la platforma de videconferințe Zoom. Toate instrucțiunile și detaliile suplimentare pentru instalarea acestei aplicații le veți primi printr-un email.

Beneficiile consultației online

- aveți ocazia să discutați astfel cu un chirurg plastician despre opțiunile de chirurgie estetică și să beneficiați de o mai bună înțelegere a tuturor factorilor implicați (medicali, financiari, personali etc.)

- aveți parte de aceeași experiență medicală sigură, de discreția și confidențialitatea de care beneficiază pacienții în cadrul consultației fizice la OMINI Clinic

- economie de timp și resurse financiare

15 ani de experiență în chirurgie estetică

Doctor Theodor Motruc este fondatorul centrului de chirurgie estetică și plastică deschis în 2006, prima Clinică de Chirurgie Estetică din Iași.

Specialist în chirurgie estetică și plastică, Dr. Theodor Motruc colaborează cu cei mai buni doctori anesteziști, chirurgi, specialiști O.R.L. și radiologie și asistente cu o înaltă pregătire.

Membru al Asociațiilor de Chirurgie Estetică și Plastică naționale și internaționale:

Testimoniale

Un doctor și o echipă medicală de nota 10! Ce mi-a plăcut a fost faptul că se pot face toate analizele necesare operației de implant silicoane în cadrul Omini Clinic, nu a fost necesar să merg în altă parte. După operație m-am trezit foarte usor din anestezie, nu am avut grețuri sau amețeli, iar a doua zi deja eram acasă. Mi-am reluat activitățile profesionale după 3 zile, iar acum, la 7 săptămâni, am început să fac ușor și sport. Singurul regret este că nu am facut operația mai devreme, rezultatele fiind imediate și recuperarea ușoară. Mulțumesc dr. Theodor Motruc și întregii echipe!

A.C.

Am apelat la serviciile Omini Clinic, pentru blefaroplastie și rinoplastie, experiența a fost extraordinară! Cele două intervenții au fost făcute împreună, de către domnul Dr. Theodor Motruc, sub aceeași anestezie. A fost o reușită deplină! Sunt foarte mulțumită de noul aspect al feței mele. Recomand tuturor pe domnul Dr. Theodor Motruc , care a demonstrat un optim profesionalism, răbdare, corectitudine și respect pentru mine ca pacient.

N.T.

O experiență peste așteptările mele, o echipă care iese în evidență prin dedicație și pasiune pentru meseria lor, de la recepționiste la medici. Domnul doctor anestezist este un om cald care îți inspiră încredere și îți alină frica, domnul doctor chirurg Motruc dă dovadă de o viziune foarte bună. M-am simțit foarte bine îngrijită.

A.L.
Programați acum o consultație inițială cu Dr. Theodor Motruc