Aflați mai multe despre intervenția de chirurgie estetică

Susținem echilibrul în frumusețe și vă recomandăm ce este potrivit și ce nu este potrivit, în ce fel contează forma, dimensiunea, proporția și mărimea, ce este indicat sau nu să faceți pre și post intervenție. Sunt informații pe care medicul le acumulează în urma multor ani de pregătire, specializări sau participări la congrese alături de alți chirurgi din întreaga lume și le oferă în acest mod pacienților pentru a obține rezultatele firești.

Alegeți să vă programați pentru a obține informații complete într-o consultație inițială cu Dr. Theodor Motruc.

Brosura

Despre consultația inițială

În contextul actual, în urma solicitărilor pacienților din țară și din străinătate, am lansat posibilitatea unei consultații video online cu domnul doctor Theodor Motruc și asistenta dumnealui.

Consultațiile online se adresează tuturor persoanelor interesate din Iași, din România și din străinătate.

Veți avea nevoie de o conexiune bună la Internet și acces la platforma de videconferințe Zoom. Toate instrucțiunile și detaliile suplimentare pentru instalarea acestei aplicații le veți primi printr-un email.

Despre consultația online

Aveți ocazia să discutați astfel cu un chirurg plastician despre opțiunile de chirurgie estetică și să beneficiați de o mai bună înțelegere a tuturor factorilor implicați (medicali, financiari, personali etc.). În cadrul acestei consultații puteți avea parte de aceeași experiență medicală sigură, de discreția și confidențialitatea de care beneficiază pacienții în cadrul consultației fizice la Omini Clinic.

De asemenea, sunt de luat în calcul beneficiile legate de economia de timp și de resurse financiare.

Shape

Solicitare programare

Shape

Testimoniale

“ Un doctor și o echipă medicală de nota 10! Ce mi-a plăcut a fost faptul că se pot face toate analizele necesare operației de implant silicoane în cadrul Omini Clinic, nu a fost necesar să merg în altă parte. După operație m-am trezit foarte usor din anestezie, nu am avut grețuri sau amețeli, iar a doua zi deja eram acasă. Mi-am reluat activitățile profesionale după 3 zile, iar acum, la 7 săptămâni, am început să fac ușor și sport. Singurul regret este că nu am facut operația mai devreme, rezultatele fiind imediate și recuperarea ușoară. Mulțumesc dr. Theodor Motruc și întregii echipe!”

A. C.

“Am apelat la serviciile Omini Clinic, pentru blefaroplastie și rinoplastie, experiența a fost extraordinară! Cele două intervenții au fost făcute împreună, de către domnul Dr. Theodor Motruc, sub aceeași anestezie. A fost o reușită deplină! Sunt foarte mulțumită de noul aspect al feței mele. Recomand tuturor pe domnul Dr. Theodor Motruc , care a demonstrat un optim profesionalism, răbdare, corectitudine și respect pentru mine ca pacient.”

N. T.

“O experiență peste așteptările mele, o echipă care iese în evidență prin dedicație și pasiune pentru meseria lor, de la recepționiste la medici. Domnul doctor anestezist este un om cald care îți inspiră încredere și îți alină frica, domnul doctor chirurg Motruc dă dovadă de o viziune foarte bună. M-am simțit foarte bine îngrijită.”

A. L.

Despre Omini Clinic

Omini Clinic Iași este un centru de medicină care oferă de peste 15 ani servicii impecabile în domeniul chirurgiei estetice și plastice. Siguranța și calitatea actului medical, precum și dotările de înaltă performață sunt întotdeauna prioritare în desfășurarea activității personalului specializat.

Aici sunt realizate anual sute de intervenții chirurgicale de estetică facială și remodelare corporală, în blocul operator propriu, dezvoltat la standarde europene, acreditat de Ministerul Sănătății.

Dr. Theodor Motruc, specialist în chirurgia estetică și plastică, a fondat această clinică în 2006, din dorința de a pune la dispoziția locuitorilor din oraș servicii profesionale, implementate la cele mai înalte standarde.

Peste 15 ani de experiență în chirurgie estetică

Video

Dr. Theodor Motruc este fondatorul centrului de chirurgie estetică și plastică deschis în 2006, prima Clinică de Chirurgie Estetică din Iași.


Specialist în chirurgie estetică și plastică, Dr. Theodor Motruc colaborează cu cei mai buni doctori anesteziști, chirurgi, specialiști O.R.L. și radiologie și asistente cu o înaltă pregătire.


Dr. Theodor Motruc este membru al Asociațiilor de Chirurgie Estetică și Plastică naționale și internaționale:


Shape

Solicitare programare

Shape