Cum alegi chirurgul
estetician potrivit
pentru tine?

Acest ghid detaliază procesul de informare ce precede o intervenție de chirurgie estetică, prin prisma informațiilor care atestă calitatea chirurgului estetician și determină o alegere pertinentă, bazată pe puncte forte și încredere. Scopul lui este să ajute persoanele care au în gând o astfel de intervenție să urmeze o informare corectă, complexă și completă, care să conducă spre o decizie luată în deplină cunoștință de cauză.

Brosura

Ce informații vă pune la dispoziție acest ghid?

Motive
Detalii

Motive care determină frecvent decizia unei intervenții de chirurgie estetică;

Detalii

Detalii importante despre procesul de informare cu privire la procedură;

Detalii

Detalii importante despre procesul de informare cu privire la chirurgul estetician;

Detalii

Informații esențiale despre consultația de informare.


De ce sa descărcați acest ghid?

Descarca acest ghid
Detalii
Vă familiarizați cu contextul intervențiilor de chirurgie estetică;
Detalii
Vă ajută să vă construiți un proces corect și complex de informare;
Detalii
Vă ghidează în pregătirea corespunzătoare pentru o intervenție de chirurgie estetică.

Despre Omini Clinic

Omini Clinic Iași este un centru de medicină care oferă de peste 15 ani servicii impecabile în domeniul chirurgiei estetice și plastice. Siguranța și calitatea actului medical, precum și dotările de înaltă performață sunt întotdeauna prioritare în desfășurarea activității personalului specializat.

Aici sunt realizate anual sute de intervenții chirurgicale de estetică facială și remodelare corporală, în blocul operator propriu, dezvoltat la standarde europene, acreditat de Ministerul Sănătății.

Dr. Theodor Motruc, specialist în chirurgia estetică și plastică, a fondat această clinică în 2006, din dorința de a pune la dispoziția locuitorilor din oraș servicii profesionale, implementate la cele mai înalte standarde.

Ce spun cititoarele despre ghid?

Descarca acest ghid

“Ghidul informativ prezentat de dumneavoastră are o mare utilitate pentru persoanele care doresc să apeleze la un medic chirurg plastician, fie că e pentru prima dată sau nu. Din experiența mea, e important să existe comunicare, transparență, promptitudine, seriozitate, consiliere medicală și servicii medicale de calitate superioară. ”

O. P.

“Am citit acest material, este foarte bine structurat, pe criterii de informare și mi se pare că își atinge scopul de a asigura atât informație, cât și confort, ușurința în luarea deciziei privind intervențiile chirurgicale de îmbunătățire ale aspectelor estetice. M-a bucurat mult să observ, în special, două aspecte abordate și susținute: 1) așteptările realiste asupra rezultatelor acestor intervenții și 2) conexiunea pacient/doctor, care este, în opinia mea, cel mai important factor în decizia efectuării unei intervenții.”

I. B.

“Sunt încântată să văd multe subiecte cu care m-am confruntat și eu, adresate atât de deschis și de clar. Contează foarte mult să ți se ofere răspunsuri la toate întrebările și să simți că primești atenția și suportul de care ai nevoie. Mi se pare extrem de util un astfel de ghid deoarece volumul de informații îndoielnice sau neclare pe care le găsești la căutări online este foarte mare. ”

M. V.

“Ghidul, cu toată informația atât de bine structurată, mi-a fost de mare ajutor înaintea consultației inițiale, pentru a-mi putea pregăti setul de întrebări pentru domnul doctor. De asemenea, m-a ajutat să-mi organizez și să-mi confirm câteva din informațiile pe care le dețineam deja.”

C. V.

Shape
Ia legătura cu noi

Spune-ne părerea ta despre Ghid

Shape