Liposculpting - liposculptura minim invaziva pentru remodelarea zonelor cu grasimi

Liposuctia minim invaziva

 

Liposculptura este varianta chirurgicala care foloseste o abordare minim invaziva fata de liposuctia clasica cu scopul de extragere a grasimilor care deranjeaza estetic si nu numai.

Acest tip de interventii nu sunt o metoda de slabire. Liposculptura se adreseaza grasimilor acumulate inestetic in anumite zone ale corpului, cum ar fi bratele, abdomenul, soldurile, coapsele, fundul, genunchii sau gambele.

 

Simularea virtuala 3D Crisalix Aesthetics

In cursul consultatiei ii vei explica chirurgului plastician care sunt nemultumirile tale actuale, care sunt dorintele si asteptarile pe care le ai. Doctorul va realiza o imagine virtuala 3D cu ajutorul scanarii, in baza careia iti va putea face simulari ale rezultatelor care pot fi obtinute. Este un instrument foarte util prin care poti vedea si intelege optiunile de chirurgie estetica propuse pentru propriul tau corp.

In urma consultului cu medicul chirurg se va stabili cea mai buna abordare chirurgicala si tehnicile folosite pentru a obtine rezultatele dorite.  Totodata, aceasta prima consultatie va permite doctorului sa ofere informatii complete despre detaliile si conditiile operatiei, riscurile si posibilele complicatii, analizele necesare preoperator, precum si conduita din perioada de recuperare.
 


Citeste mai multe detalii despre

 

Solicita informatii sau o programare ! 

Program de consultatii

Luni 12-16
Marti 14-17
Miercuri 11-13
Joi -
Vineri 10-14
Sambata -