PROGRAMARE

Program de evaluare gratuita a fertilitatii de cuplu

Problemele de fertilitate afecteaza un cuplu de varsta reproductiva din sase. Informarea asupra sanselor de a avea un copil este o nevoie reala pentru aceste cupluri si primul pas pentru a putea ajunge la sarcina dorita.

Infertilitatea este o boala, iar ignorarea ei sau intarzierea cu care se apeleaza la un specialist in tratarea infertilitatii poate agrava situatia si reduce sansele de a obtine o sarcina chiar si prin cele mai sofisticate proceduri medicale.

        

    Dr. Adrian Bors                 Dr.Alexandru Luca               Dr.Bogdan Scurtu              

Din aceste motive, incepand cu 1 iunie 2014, Centrul de Fertilitate Ominiclinic a lansat programul PLANURI DE FAMILIE in vederea evaluarii GRATUITE a starii de fertilitate a cuplurilor, din Romania si Republica Moldova. Datorita numarului mare de inscrieri in program, s-a hotarat continuarea acestuia si in 2016.

Cuplurile inscrise vor fi consiliate, investigate si la final vor avea un tablou exact asupra sanselor reproductive. De asemenea, si cel mai important, vor primi si recomandari avizate de la specialistii nostri in tratarea infertilitatii de cuplu.

 

Cuplurile pot beneficia o singura data de aceasta campanie indiferent de numarul de inscrieri pentru aceleasi persoane.
 

Beneficiile programului:In cadrul acestui program, clinica noastra ofera lunar gratuit, unui numar de 10 cupluri :

  • spermograma, cu interpretarea acesteia pentru partener;

  • consultatie si ecografie pentru partenera;

  • consiliere de cuplu.

Spermograma se poate efectua cu programare inainte de consilierea de cuplu.

Cel mai indicat este realizarea consultatiei si ecografiei in ziua 2-5 a ciclului menstrual sau in ziua 10-14 a ciclului menstrual.

 

Inscrie-te Gratuit prin formularul urmator  si vei fi sunat pentru programare 

 

Va invitam sa va inscrieti in acest program trimitand mail la office@ominimaterna.ro sau sunand la Call Center-ul Centrului de Fertilitate: 0232 216 260.

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri va puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.