PROGRAMARE

Marirea sanilor cu grasime proprie

Acasa // Marirea sanilor cu grasime proprie

Ce marime iti doresti?

Consultatia are ca scop atat intelegerea motivatiilor si dorintelor fiecareia. Chirurgul va explica pe larg detaliile si conditiile operatiei, riscurile si posibilele complicatii, analizele necesare preoperator, precum si conduita din perioada de recuperare. La finalul consultatiei, vei avea toate datele necesare si o imagine mai clara privind aspectul ulterior operatiei, corespunzatoare dorintei tale.

Cum se desfasoara operatia?

Interventia chirurgicala se realizeaza sub anestezie generala si dureaza in jur de o ora si jumatate – doua ore. Initial este prelevata o cantitate suficienta de grasime din zonele care dispun de exces, urmand ca aceasta sa fie prelucrata si tratata pentru a fi folosita la nivelul sanilor. Ulterior, introducerea grasimii prelucrate se realizeaza in mod radial cu ajutorul unor canule fine permitand chirurgului o dozare echilibrata care sa aduca sanii la dimensiunile dorite.
Este necesara o perioada de spitalizare de 24 de ore sub monitorizare medicala in rezervele dedicate ale clinicii. Ulterior, poti pleca acasa a doua zi, cu respectarea indicatiilor medicale.

Perioada de recuperare

Fumatul trebuie intrerupt cu cel putin o luna inainte de operatie si stopat inclusiv in perioada de recuperare pentru a evita complicatiile si pentru a permite o recuperare rapida.
Se recomanda evitarea eforturilor mari, mentinerea bustierei timp de 3-4 saptamani, masajul local incepand de la a 3-a saptamana, conform indicatiilor. Ingrijirile igienice normale pot fi reluate la circa 7 zile postoperator, iar activitatea socio-profesionale la circa 3-7 zile postoperator.

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri va puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.
Array ( [page] => subsubtip [id] => 13 )