PROGRAMARE

Mommy Makeover - Informatii Esentiale

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Mommy Makeover - Informatii Esentiale

Ce este Mommy Makeover

Sarcina poate lăsa efecte durabile - și adesea nedorite - asupra aspectului unei femei, cum ar fi sânii, mușchii abdominali și pielea lăsată. Multe femei sunt descurajate atunci când sânii și corpul lor nu revin la forma de dinainte de sarcină, însă acestea ar putea lua în considerare chirurgia estetică pentru a-și modela corpul. Mommy Makeover este o combinație specializată de proceduri cosmetice de conturare a corpului, pentru a rezolva problemele comune cu care se confruntă femeile care trec prin sarcină și alăptare.

Intervențiile realizate prin Mommy Makeover-ul pot fi:

 

Un motiv al popularității sale este faptul că mommy makeover nu are componente setate, fiecare procedură este personalizată pentru a se potrivi nevoilor individuale ale pacientei. Cu toate acestea, abordarea chirurgicală începe în general cu o procedură de conturare a sânilor și abdomenului, adăugând apoi elemente suplimentare. Implanturile mamare pot oferi volumul pierdut, în timp ce ridicarea sânului ajută la îmbunătățirea formei.

Pentru femeile cu sâni disproporționat de mari, inconfortabili, intervenția chirurgicală de reducere a sânului poate crea un aspect ideal, oferind confortul și încrederea pacientei. Pentru o îmbunătățire majoră, se recomandă și realizarea abdominoplastiei circumferențiale și liposucția, iar dacă medicul consideră că este necesar se poate include de asemenea și liftingul coapselor, liftingul brațelor sau chiar liftingul feselor.

Mommy Makeover se personalizează pentru nevoile fiecărei paciente, iar chirurgul se asigură că procedurile sunt adecvate, aplicând cele mai noi tehnologii, produse și tehnici pentru a obține rezultate sigure și eficiente.

În funcție de recomandarea chirurgului și de setul de proceduri dorit, se poate efectua modelarea corpului în timpul unei singure operații sau, din motive de siguranță, poate fi distribuită în mai multe sesiuni chirurgicale. Intervenția chirurgicală poate duce la anumite complicații cum ar fi sângerare, serom sau hematom dar aceste complicații apar cu frecvență redusă și sunt nesemnificative în raport cu rezultatul final.

Pacienta trebuie să fie în stare bună de sănătate și să nu mai alăpteze de cel puţin trei luni (pentru intervenţia la sânii). Rezultate Pentru rezultate pe termen lung, este important ca pacienta să își mențină greutatea și să respecte planul de dietă și exerciții fizice recomandat de medicul chirurg.