PROGRAMARE

Obstetrică-Ginecologie

Acasa // Obstetrică-Ginecologie

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri va puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Obstetrică-Ginecologie
 

Obstetrica este o ramura a medicinei care se dedică studiului și asistenței medicale specializate a femeii pe perioada sarcinii, nașterii si post naștere. Ginecologia este specialitatea medicală care se ocupă de fiziologia și patologia aparatului genital feminin.

Printre investigațiile de obstetrică-ginecologie se numără: consultația inițială, control, toate tipurile de ecografii, colposcopie, montare/îndepartare sterilet, Test Babes-Papanicolau + HPV etc.

În funcție de vârstă și de factorii de risc asociați, medicul vă va recomanda consultații specifice și vă va informa cu privire la testele de efectuat regulat.

Vă recomandăm, de asemenea, consultația ginecologică de rutină, care are rolul de a descoperi și preveni afecțiunile sau stările patologice, pentru a evita ulterioare complicații. Examenul ginecologic se efectuează anual, după începerea vieții sexuale, chiar în absența simptomelor.

De ce este necesar controlul?
 

Specialistul ginecolog va depista, în urma unui control, eventualele afecțiuni genitale sau mamare și va oferi sfaturi utile cu privire la păstrarea unui echilibru sănătos, a unei igiene corecte și a unei vieți sexuale lipsite de griji.

Veți primi informații și recomandări pentru următoarele:

  • Infecții genito-urinare (uretrile, cistite, vulvo-vaginite, metrite, anexile etc.)

  • Laborator analize medicale

  • Boli genitale benigne (fibroame, chisturi ovariene)

  • Boli genitale maligne (depistarea precoce a cancerului de col uterin – frotiu Babes – Papanicolau, de endometru etc.)

  • Afecțiuni benigne și maligne ale sânului (mastoza, fibroadenoame, chisturi mamare, cancer de sân etc.)

 

 

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri va puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.