Aflați mai multe despre operația de mărire a sânilor

Programați acum o consultație inițială cu Dr. Theodor Motruc
Programați acum o consultație inițială cu Dr. Theodor Motruc

Despre implanturile mamare

Implanturile mamare se recomandă persoanelor cu sânii mici, cu probleme estetice la nivelul sânilor în urma procesului de alăptare sau a unei cure de slăbire drastice, dar şi acelor persoane care doresc pur și simplu o echilibrare a unei eventuale asimetrii.

Chirurgul va explica pe larg detaliile și condițiile operației, riscurile și posibilele complicații, analizele necesare preoperator, precum și conduita din perioada de recuperare.

Mărimea implanturilor

Consultația inițială are ca scop înțelegerea motivațiilor, așteptărilor dumneavoastră și alegerea mărimii și a tipului de implant (Mentor, Eurosilicone, Polytech, Motiva).

Mărimea se referă la volumul, diametrul și proiecția implantului. Volumul și diametrul sunt variabile și se adaptează caracteristicilor anatomice. Proiecția se măsoară în centimetri și stabilește înălțimea implantului.

Alegerea implantului se realizează pornind de la actualele dimensiuni (greutatea, înălțimea, lățimea toracelui, dimensiunea sânilor, tipul de țesut mamar).

15 ani de experiență în chirurgie estetică

Doctor Theodor Motruc este fondatorul centrului de chirurgie estetică și plastică deschis în 2006, prima Clinică de Chirurgie Estetică din Iași.

Specialist în chirurgie estetică și plastică, Dr. Theodor Motruc colaborează cu cei mai buni doctori anesteziști, chirurgi, specialiști O.R.L. și radiologie și asistente cu o înaltă pregătire.

Membru al Asociațiilor de Chirurgie Estetică și Plastică naționale și internaționale:

Testimoniale

Am apelat la serviciile Omini Clinic, pentru blefaroplastie și rinoplastie, experiența a fost extraordinară! Cele două intervenții au fost făcute împreună, de către domnul Dr. Theodor Motruc, sub aceeași anestezie. A fost o reușită deplină! Sunt foarte mulțumită de noul aspect al feței mele. Recomand tuturor pe domnul Dr. Theodor Motruc, care a demonstrat un optim profesionalism, răbdare, corectitudine și respect pentru mine ca pacient.

A.C.

Un doctor și o echipă medicală de nota 10! Ce mi-a plăcut a fost faptul că se pot face toate analizele necesare operației de implant silicoane în cadrul Omini Clinic, nu a fost necesar să merg în altă parte. După operație m-am trezit foarte usor din anestezie, nu am avut grețuri sau amețeli, iar a doua zi deja eram acasă. Mi-am reluat activitățile profesionale după 3 zile, iar acum, la 7 săptămâni, am început să fac ușor și sport. Singurul regret este că nu am facut operația mai devreme, rezultatele fiind imediate și recuperarea ușoară. Mulțumesc dr. Theodor Motruc și întregii echipe!

N.T.

O experiență peste așteptările mele, o echipă care iese în evidență prin dedicație și pasiune pentru meseria lor, de la recepționiste la medici. Domnul doctor anestezist este un om cald care îți inspiră încredere și îți alină frica, domnul doctor chirurg Motruc dă dovadă de o viziune foarte bună. M-am simțit foarte bine îngrijită.

A.L.
Programați acum o consultație inițială cu Dr. Theodor Motruc