Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Psihoterapie

Acasa // Psihoterapie

Aparitia problemelor de sanatate, indiferent de natura acestora, poate afecta de multe ori psihicul pacientilor si modul lor de gandire, de comportament si de interactionare sociala.

Consilierea psihologica vine in sustinerea pacientilor pentru a ii ajuta sa faca fata problemelor aparute, pentru a putea depasi situatiile de criza sau pur si simplu pentru a oferi suport atunci cand acesta este necesar.
 
Consultul psihologic este complementar si anumitor decizii de optiuni medicale, pentru ca pacientii sa fie siguri de alegerea facuta, de exemplu in cazul operatiilor cu grad ridicat de risc sau cu implicari emotionale complexe. De exemplu, foarte mutle cupluri care urmeaza tratamente de fertilizare in clinica noastra apeleaza la psihoterapie pentru a discuta tulburarile emotionale corelate infertilitatii.
 
Cel mai important in astfel de consultatii este sinceritatea pacientilor si deschiderea catre o comunicare libera cu doctorul psiholog pentru ca acesta sa poate  oferi sfaturile si prescriptiile cele mai potrivite fiecarui caz.

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.
Psihoterapie