PROGRAMARE

Rejuvenarea facială cu oxigen hiperbaric

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Rejuvenarea facială cu oxigen hiperbaric

Dintre metodele moderne de înfrumusețarea pielii, rejuvenarea facială cu oxigen hiperbaric este de departe o tehnică revoluționară cu rezultate uimitoare în reîntreținerea facială.

Aceasta constă în aplicarea sub presiune a oxigenului hiperbaric, împreună cu apa pură și o serie de nutrienți necesari pielii și acționează în profunzime asupra pielii, având efect de reîntinerire la nivel facial. Practic, aceste elemente ajută la oxigenarea pielii și îmbunătățesc respirația celulară, foarte importantă în crearea unui aspect frumos al tenului.

Rejuvenararea facială cu oxigen hiperbaric are efecte inclusiv în ceea ce privește reglarea PH-ului pielii și îmbunătățirea circulației sângelui la nivel facial, neutralizând toxinele.

Printre beneficiile de necontestat ale acestei metode amintim:

  • obținerea unui nivel optim de hidratare a tenului

  • fermitatea cutanată a pielii

  • luminozitate – aspect radiant

  • efect imediat de lifting facial

Tratamentul este indicat în cazul mai multor afecțiuni precum tratarea semnelor și cicatricilor post-acnee sau post-tratamente laser, îndepărtarea petelor și a pistruilor, reducerea porilor dilatați, prevenirea și îndepărtarea ridurilor fine în formare – în special a celor din jurul buzelor, a sprâncenelor sau a ochilor. Tehnica are și un efect de cleansing în profunzime, de aceea poate fi folosită cu succes și ca un tratament de eliminare a acneei.

Când vorbim de rejuvenare facială cu oxigen hiperbolic vorbim de una din tehnicile estetice cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Pentru rezultate de durată, este necesară efectuarea mai multor ședințe, de obicei câte una la fiecare 4 săptămâni, chiar mai des de atât în cazul în care se doresc rezultate foarte rapid vizibile.

Un tratament complementar ședințelor de rejuvenare facială cu oxigen este tratamentul de inhalare cu mască specială de oxigen pur. Rezultatele lui constau în detoxifiere și calmarea și reglarea proceselor metabolice, dar mai este folosit totodată și ca tratament de relaxare.