Valori


Standarde de excelenta

Ne propunem si indeplinim cele mai inalte standarde pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de o experienta pozitiva, confortabila si incununata de rezultate in colaborarea cu doctorii nostri specialisti.

Inovare si investitii

Suntem in continua dezvoltare din dorinta de a oferi servicii complete si de a fi in pas cu evolutia medicinei si a tehnologiei moderne in avantajul pacientilor nostri.

Instruire continua

Doctorii nostri participa anual la conferinte si work-shop-uri nationale si internationale pentru a imbunatati permanent nivelul cunostintelor si al performantei in actul medical.

Implicare si devotament

Punem suflet in ceea ce facem pentru ca fiecare pacient este unic si merita intreaga atentie si grija pe care le putem oferi.

Profesionalism si integritate

O experienta completa si reusita pentru pacienti se traduce prin gradul de incredere la care ajungem in relatia cu acestia datorita profesionalismului si seriozitatii cu care tratam fiecare caz in parte.

Confidentialitate

Din respect pentru pacientii nostri si datorita standardelor medicale la care ne supunem garantam pacientilor nostri discretia si confidentialitatea comunicarii si a datelor inregistrate.