PROGRAMARE

Consultatie chirurgie estetica online cu doctor Theodor Motruc

Acasa // Consultatie chirurgie estetica online cu doctor Theodor Motruc

Consultatie chirurgie estetica online cu doctor Theodor Motruc

Consultatii estetice online pentru toti indiferent de locatie

Adept al investitiilor in tehnologii si solutii performante, doctor Theodor Motruc a reusit intotdeauna sa ofere pacientilor cele mai bune rezultate prin servicii medicale de top, in conditii de deplina siguranta.  De aceea, in contextul actual, in urma solicitarilor pacientilor nostri din tara si din strainatate, am decis sa adoptam conceptul de consultatie online.

Cine poate beneficia de consultatia online?

Persoanele care doresc sa discute cu un chirurg plastician in vederea optiunilor de chirurgie estetica potrivite dorintelor lor si in vederea intelegerii tuturor implicatiilor (medicale, financiare, personale etc.). Consultatiile online sunt deschise persoanelor din strainatate, din România, inclusiv cei din Iasi pot opta pentru consultația online cu dr. Theodor Motruc.

Beneficiile consultatie online

  • Valoarea consultatiei online are un pret redus fata de cea fizica, iar dupa ce ati efectuat consultatia initiala online contracost, examinarea medicala in cadrul clinicii anterioara unei interventii estetice viitoare va fi gratuita.  
  • Beneficiile acelasi experiente medicale sigure, de care beneficiaza pacientii prezenti fizic la OMINI Clinic
  • Gestionarea timpului si a resurselor financiare ( pentru pacientii din alte localitati si din strainatate)

Asigurarea discretiei si a confidentialitatii

Daca ulterior consultatiei, hotarati programarea unei interventii estetice viitoare, consultul fizic in cadrul clinicii anterior procedurii va fi disponibil fara costuri suplimentare.

Cum se va desfasura consultatia online?

O consultatie video online va avea loc cu dr. Theodor Motruc si asistenta dumnealui. Veti avea nevoie de o conexiune buna la Internet și acces la platforma de videconferinte Zoom, care presupune crearea unui cont, in cazul in carenu aveti deja. Instructiunile pentru instalarea acestei aplicatii de videoconferinta se vor trimite printr-un email dupa ce stabiliti data si ora programarii si realizati plata online.

Cum achitati consultatia online?

Consultatia online se achita in avans odată ce stabilim data programarii, urmarind instructiunile oferite prin email sau telefonic dupa ce ne contactati. Pretul consultatiei online este de 200 RON, iar lista de preturi pentru interventiile estetice pot fi consultate pe site-ul nostru https://www.ominiclinic.ro/preturi.html

Dupa ce ati efectuat consultatia initiala online contracost, examinarea medicala in cadrul clinicii anterioara unei interventii estetice viitoare este gratuita.  

 

Cum puteti solicita o consultatie online?

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de mai jos pentru a solicita programarea unei consultatiei online si va vom contacta pentru a stabili urmatorii pasi, telefonic sau prin email.

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri va puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Array ( [page] => consultatie-chirurgie-estetica-online-cu-doctor-theodor-motruc )