Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Termeni si conditii consultatii online

Acasa // Termeni si conditii consultatii online


 

Vizitarea, folosirea, sau comandarea serviciilor vizualizate pe site-ul www.ominiclinic.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.ominiclinic.ro este administrat de SC. ESTET MED SRL cu sediul in Iasi, Str. Grigore Ureche, nr 2, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J22/854/2005, CUI 17406470

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.ominiclinic.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.ominiclinic.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata

Pretul prezentat pe bonul fiscal va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul platii, pret la care se nu se adauga alte costuri.

Plata serviciilor se efectuează prin credit/ debit card sau transfer bancar la plasarea comenzii online.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de maxim 30 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Prestarea serviciilor de consultatii online se face prin intermediul platformei de videoconferinte Zoom, la data si ora stabilite in urma unei programari.

In ziua in care consultatia online va avea loc, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi. 

Programarea consultatiilor online se realizeaza in limita programului alocat de catre medic. In cazul in care nu exista disponibilitate pentru data solicitata veti fi instiintat in acest sens.

Drepturile de autor (Copyright) 

Intregul continut al site-ului www.ominiclinic.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. ESTET MED S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.ominiclinic.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@ominiclinic.ro

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:

1)  Dreptul la informare (art.12)

2)  Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3)  Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

    a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

    b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

    c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4)  Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6)  Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Cititi Politica de confidentialitate generala a societatii pe https://www.ominiclinic.ro/notificare-de-confidentialitate.html 

Responsabilitati privind serviciile oferite

S.C. ESTET MED .S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea serviciilor contractate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de societate, si anume de informare asupra optiunilor medicale oferite de societate. 

 

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta 

Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) apel telefonic

b) platforma de videoconferinte Zoom
c) adresa de posta electronica (e-mail) 

Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator. 

 

Litigii 

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C.ESTET MED.S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. ESTET MED.S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. 

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din achizitia unor servicii de consultatii online pe www.ominiclinic.ro