Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Despre Clinica

Acasa // Despre Clinica


Despre Clinica

 

In cadrul OMINI Clinic puteti beneficia de profesionalismul unei echipe specializate complete care are pregatirea si experienta necesara pentru a va asigura cele mai bune servicii medicale.

Clinica noastra include un bloc operator privat la standarde internationale in care se pot realiza o gama larga de operatii estetice. Calitatea actului medical, dotarile moderne si experienta sunt avantaje care sunt completate de gradul de discretie si confort pe care vi-l asiguram in momentul in care deveniti pacient al clinicii.

Siguranta si precizie in sala de operatii

 

Sala de operatii a clinicii este acreditata de Ministerul Sanatatii si are toate avizele de functionare si sanitare necesare. Sunt respectate toate specificatiile necesare unei sali de operatii la standarde care se aliniaza celor nationale si internationale. Echipamentele si materialele folosite sunt alese special pentru chirurgie plastica. Avem o gama variata de instrumentar si aparatura ce ne permit sa asiguram operatii estetice la o performanta ridicata.

Realizam doar operatii elective de chirurgie plastica, spre deosebire de spitale sau unitati publice de sanatate care trateaza pacienti cu boli cronice, infectii sau alte infirmitati. Astfel, facilitatile noastre nu sunt expuse unui volum foarte mare de pacienti, posibile infectii sau bacterii sau uzurii dotarilor intalnite in alte medii.

Tehnologii si inovatii in pas cu progresele internationale in chirurgie plastica

Dr. Motruc si echipa departamentului de chirurgie plastica sunt in permanenta atenti sa imbunatateasca toate aspectele activitatii clinicii. Urmarim cele mai noi studii, tehnologii si inovatii in chirurgia plastica si in procedurile estetice nechirurgicale. Ca si clinica privata, putem implementa noi tehnologii imbunatatite si protocoale demonstrate pe plan international pentru a asigura cele mai bune conditii in practica chirurgicala.

 

Echipa medicala

Echipa doctorului Motruc include medici chirurgi ORL, medici A.T.I. (anestezie si terapie intensiva), si asistenti medicali specializati in proceduri chirurgicale, pentru a asigura cea mai buna ingrijire si cele mai bune rezultate pacientilor nostri. Toti acesti profesionisti au experienta indelungata in domeniul chirurgiei plastice si asigura desfasurarea operatiilor in cele mai bune conditii de siguranta si performanta medicala.

Programari si informatii

 

Scopul nostru este sa oferim pacientilor o experienta cat mai confortabila si mai usoara. Va intampinam cu un zambet, atat in persoana cat si telefonic, si va ajutam sa stabiliti o programare care sa tina cont si de programul dvs. si de programul medicului.

Pentru pacientii care calatoresc din alte orase sau din afara tarii pentru chirurgie plastica, organizam programul astfel incat sa minimizam deplasarile necesare si timpul pre-operator de asteptare. In acelasi timp, ne asiguram sa fiti informati de la inceput de perioada totala de concediu de care aveti nevoie pentru o perioada de recuperare post-operatorie si de angajamentele de timp care sunt necesare sa vi le asumati.

 

Autorizații de funcționare

  • Certificat ISO 9001:2015 sistem de management al calitatii prin standardul ISO 9001:2015
  • Autorizatie de securitate la incendiu 700040-5/24.05.2007
  • Autorizatie de mediu 217/10.09.2012
  • Autorizatia Sanitara de Functionare 13037/ 10.06.2019 
  • Aviz functionare bloc operator Ministerul Sanatatii nr. 11/A/45023,46840/EN/10105/02.10.2007

 

Completeaza formularul de contact pentru a programa o consultatie cu Doctor Theodor Motruc sau pentru a adresa o intrebare despre Chirurgie Estetica:

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.