PROGRAMARE

Fractora - Skin Resurfacing & Rejuvenation

Acasa // Fractora - Skin Resurfacing & Rejuvenation

Fractora este cel mai avansat sistem pe baza de radiofrecventa care ofera tratament anti-aging cu imbunatatirea tonului pielii si a texturii, pentru un aspect radiant. Fractora poate fi folosit in zone in care ai riduri fine sau linii, cicatrici sau zone decolorate rosii sau maronii. Cele mai frecvente zone de tratament sunt la nivelul pleoapelor inferioare, pleoapelor superioare, liniilor marioneta, obraji, in jurul gurii si la nivelul gatului si decolteului.

Fractora poate ajuta la fermitatea pielii lasate la nivelul pleoapelor sau gatului, decolteului si mainilor. Procedura foloseste o tehnologie pe baza e radiofrecventa. Pielea este incalzita prin plasarea unui mic dispozitiv la nivelul ei. Energia radiofrecventei este distribuita printr-o serie de mici pini bipolari. Acestia incalzesc pielea si determina formarea unor mici perforatii reglate ulterior natural de organism.

 

 

Tratamentul este precedat de aplicarea unei creme anestezice care se lasa sa actioneze timp de 20-30 de minute, pentru un procedeu cat mai confortabil. Rezultatul acestei proceduri este o piele cu aspect intinerit si mai ferma. Liniile si ridurile fine sunt "umplute", petele superficiale de la soare si vinisoarele dispar, pielea arata mai stransa si mai neteda.

Mici umflaturi si echimoze vor aparea imediat dupa procedura pentru cateva zile, cu o usoara "cojire" a pielii in zonele care au fost tratate. E important ca in perioada imediat urmatoare sa fie evitata expunerea la soare si este indicata aplicarea de creme hidratante.

Unele rezultate pot fi vizibile imediat, insa de regula sunt mai pronuntate dupa doua saptamani si continua sa se imbunatateasca pana la 3 luni. In total, poti avea nevoie de un numar total de 1-4 sedinte de Fractora pe an.

 

Vezi Preț Fractora !

 

Completează formularul de contact pentru a programa o sedinta de tratament sau pentru a adresa o întrebare despre tratamentele Fractora:

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri va puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Attachments area Preview YouTube video Fractora Animation Preview YouTube video Fractora Before & After Video