Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Chirurgie estetica

Acasa // Chirurgie estetica

Chirurgia estetică

Chirurgia estetică are menirea de vă ameliora aspectul fizic, reconstituind vitalitatea, flexibilitatea și tinerețea corpului. Procedurile de chirurgie estetică implică diverse intervenții la nivel facial și la nivelul corpului. Cele mai cunoscute tratamente faciale sunt rinoplastia, faceliftingul și procedurile de injectare cu acid hialuronic. La nivelul corpului sunt solicitate cel mai frecvent intervențiile de remodelarea prin liposucție sau modificare a sânilor. Procedurile de la nivelul sânilor, precum mărirea acestora cu implant siliconic, ridicarea și simetrizarea sau mamoplastia - sunt cele mai cunoscute și cele frecvente intervenții la nivelul sânului.

Chirurgia estetică se deosebește de chirurgia plastică reconstructivă prin faptul că îmbunătățește doar aspectul fizic, fără a avea implicații majore în restabilirea anumitor funcții ale feței sau ale corpului.

Estetica Facială

Pentru îngrijirea feței și îmbunătățirea fizionomiei există o varietate de proceduri care modifică anumite trăsături sau care elimină efectele îmbătrânirii, previn apariția ridurilor sau schimbă culoarea tenului. Tratamentele injectabile sau lipofilling corectează deformările sau ridurile. Liftingul facial, blefaroplastia, otoplastia sau rinoplastia permit modificarea anumitor trăsături ale feței - cum ar fi buzele, obrazul, bărbia, urechile sau nasul.

Estetica Sânilor

Printre cele mai frecvente intervenții privind estetica corpului sunt cele care aduc modificări la nivelul sânilor, care aduc un echilibru al proporțiilor corpului. Aceste schimbări îmbunătățesc atât aspectul fizic, cât și funcționalitatea corpului printr-o serie de proceduri precum augmentare mamară, lifting mamar, reducție și simetrizare mamară sau ginecomastie. Operațiile estetice ale sânilor sunt invazive și la nivelul mameloanelor, axilelor sau al pieptului în general. Intervențiile chirurgicale efectuate la nivelul sânilor se fac sub anestezie generală, iar recuperarea permite reluarea activității după primele zile de la intervenție.

Estetica Corporală

Intervențiile de chirurgie estetică corporală acoperă o gamă vastă de proceduri care garantează precizia, calitatea superioară și refacerea rapidă a pacienților. Operațiile de estetică corporală includ liposucția, liposculptura cu laser sau prin radiofrecvență, vulvoplastia sau abdominoplastia. Procedurile individuale sau combinate sunt performate de o echipă de specialiști care lucrează împreună la standarde optimizate constat. Aceste avantaje se datorează și tehnicilor inovatoare și tehnologiilor avansate, pe care se bazează exactitatea operațiilor minim invazive.

Estetica Faciala
Estetica Sanilor
Estetica Corporala