Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Corectia sanilor asimetrici

Acasa // Corectia sanilor asimetrici

Scopul acestei interventii este ascensionarea sanului sau sanilor, fara reducerea volumului sau cu o reducere minima in scop de simetrizare, recreand acestuia formele curbe, estetice si proportionale, o pozitie optima a areolei mamare. Se adreseaza femeilor ai caror sani sunt ptozati sau acelor sani care sunt asimetrici.

 

Ce rezultat iti doresti?

 

Volumul si pozitia optime ale sanilor se apreciaza in functie de dezvoltarea corporala si de proportiile individuale. Consultatia are ca scop atat intelegerea motivatiilor si dorintelor fiecareia. Chirurgul va explica pe larg detaliile si conditiile operatiei, riscurile si posibilele complicatii, analizele necesare preoperator, precum si conduita din perioada de recuperare. La finalul consultatiei, vei avea toate datele necesare si o imagine mai clara privind aspectul ulterior operatiei, corespunzatoare dorintei tale.

 

Pentru a avea o imagine mai clara asupra rezultatului potential, medicul te poate scana si in baza imaginii 3D iti va face o simulare, astfel incat sa vezi imagini relevante INAINTE si DUPA pentru propriul tau corp. La sfarsitul consultatiei, se vor stabili exact dimensiunile finale si pozitionarea sanilor

 

Care sunt optiunile chirurgicale?

 

Corectia sanilor asimetrici se poate realiza prin lipofilling la nivelul sanului mai mic, prin echilibrarea proportiilor cu implanturi siliconice atunci cand se doreste si marirea volumului sau prin reductia sanului mai mare sau a ambilor sani pana la un nivel optim.  

Este necesara o perioada de spitalizare de 24 de ore sub monitorizare medicala in rezervele dedicate ale clinicii. Ulterior, poti pleca acasa a doua zi, cu respectarea indicatiilor medicale.

 

Perioada de recuperare

 

Fumatul trebuie intrerupt cu cel putin o luna inainte de operatie si stopat inclusiv in perioada de recuperare pentru a evita complicatiile si pentru a permite o recuperare rapida.

Se recomanda evitarea eforturilor mari, mentinerea bustierei timp de 3-4 saptamani, masajul local incepand de la a 3-a saptamana, conform indicatiilor. Îngrijirile igienice normale pot fi reluate la circa 7 zile postoperator, iar activitatea socio-profesionale la circa 3-7 zile postoperator.

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.