Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Reconstructia sanilor in urma mastectomiei

Acasa // Reconstructia sanilor in urma mastectomiei

Reconstructia sanului indepartat chirurgical partial sau total se face prin metoda de implantare siliconara sau prin utilizarea lambourilor musculo-cutanate, cutaneo-grasoase, pana la obtinerea dimensiunii necesare pentru a echilibra volumul si pozitionarea celuilalt san. Aceasta interventie in Romania poate fi efectuata si din fondurile Minsterului Sanatatii in cadrul spitalelor de stat.  In cadrul clinicii noastre se poate beneficia de acest serviciu contra cost, unde impreuna cu specialistii nostri dedicati si atenti la nevoile tale, poti discuta despre rezultatul dorit.

 

 

Varianta cea mai potrivita de abordare si tehnica medicala se stabilesc impreuna cu chirurgul la prima consultatie pentru a obtine rezultatul dorit de pacienta. Aceasta prima consultatie va permite doctorului sa ofere informatii complete despre detaliile si conditiile operatiei, riscurile si posibilele complicatii, analizele necesare preoperator, precum si conduita din perioada de recuperare.

Citeste aici mai multe detalii.

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.