Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Peeling laser CO2

Acasa // Peeling laser CO2

Remodelarea cutanată cu laser (peeling cu laser, resurfacing)

este una dintre cele mai moderne și mai utilizate metode de modelare a tenului deoarece este metoda de tratament anti-aging care oferă o abordare mai în profunzime a diferitelor probleme cosmetice și medicale.

Dacă trecerea timpului, acneea sau prea mult timp petrecut la soarele au favorizat apariția cicatricilor, ridurilor sau liniilor, peelingul laser vă poate ajuta pielea să pară mai tânără și mai sănătoasă.

Peelingul laser îndepărtează strat cu strat, dar cu precizie. Noile celule ale pielii care se formează în timpul vindecării oferă pielii o suprafață mai fermă, cu aspect mai tânăr. Procedura se poate face singură sau împreună cu alte intervenții chirurgicale cosmetice faciale.

Acțiunea în adâncime asupra ridurilor și ușurința corectării acestora fac terapia cu laser extrem de răspândită, în special în cazul pacienților peste 35-40 de ani, dar și în cazul tinerilor care au nevoie de terapie în sens reparatoriu al unor semne sau cu o evoluție rapidă de îmbătrânire a pielii. 

La ce să vă așteptați în timpul și după procedură 

Peelingul laser se face de către un chirurg plastician sau dermatolog. Este o procedură ambulatorie, ceea ce înseamnă că nu va trebui să stai peste noapte.

Medicul vă poate trata ridurile din jurul ochilor, gurii sau frunții individual sau vă poate trata întreaga față. Pentru zonele mici, medicul va amorți zonele care urmează să fie tratate cu un anestezic local de tip cremă. 

Beneficiile laserului CO2

Deși refacerea pielii nu poate produce pielea perfectă, poate îmbunătăți aspectul pielii tale. 

  • Minimizează daunele solare, cicatricile cauzate de acnee și liniile fine
  • Îmbunătățește textura pielii și uniformizează tonusul pielii
  • Stimulează colagenul pentru o piele mai fermă, mai tinerească