Manifest pentru armonie și feminitate - Primul Ghid Complet din România dedicat esteticii Sânului.
Ia decizii corecte pentru frumusețea sânilor tăi. Descarcă-l gratuit, aici!
PROGRAMARE

Reducerea volumului si ridicarea sanilori lasati si grei

Acasa // Reducerea volumului si ridicarea sanilori lasati si grei

Este aceasta operatie alegerea potrivita pentru tine?

Aceasta interventie se adreseaza femeilor a caror sani sunt voluminosi, hipertrofici si care ca urmare a greutatii acestora se ptozeaza (se lasa). Marirea sanilor (hipertrofia) poate avea debutul la pubertate cand sub influenta modificarilor hormonale glanda mamara se dezvolta mult sau se dezvolta in timpul sarcinii, evoluand cu deformarea regiunii mamare si ptoza secundara a acesteia.

Interventia se poate realiza la nivelul ambilor sani sau unuia singur cand hipertrofia este unilaterala. De multe ori aceasta operatie este aleasa mai ales de femeile care, in urma unei sarcini sau a luarii in greutate, sunt nemultumite de modificarile survenite la nivelul sanilor.

 

Cum vor arata sanii tai dupa operatie?

Scopul acestei interventii este reconstructia sanului, cu reducerea volumului si ascensionare, recreand acestuia formele curbe, estetice si proportionale. Volumul optim variaza in functie de tipul constitutional.

Oricare ar fi modalitatea tehnica de realizare a pexiei mamare, vor exista 3 cicatrici care au o forma de T inversat, cicatricea circumareolara, una verticala intre areola si santul submamar si una orizontala in santul submamar, care se vor estompa in timp, fiind realizate in cea mai delicata maniera posibila de catre chirurg.

Cum se desfasoara interventia chirurgicala?

Interventia se desfasoara cu anestezie generala si dureaza in jur de 2-3 ore. Interventia presupune indepartarea unei zone din glanda si a unei zone din tegumentul inconjurator.

Medicul operator va alege procedeul chirurgical optim pentru a micsora cat mai mult amplitudinea cicatricilor si a echilibra volumul si forma restanta la aspectul si toracele pacientei. Vor exista atat cicatrici circumareolare, subareolare, cat si in santul submamar. Aceste cicatrici vor ramane mai mult sau mai putin vizibile.

Este necesara o perioada de spitalizare de 24 de ore sub monitorizare medicala in rezervele dedicate ale clinicii. Ulterior, poti pleca acasa a doua zi, cu respectarea indicatiilor medicale.

Perioada de recuperare

Durerile postoperatorii sunt minime si suportabile si pot apare doar in primele 24-48 ore. Multe paciente nu resimt niciun fel de durere, doar o senzatie de tensiune care dispare in cateva zile.

Postoperator, la nivelul zonei operate se efectueaza pansament si cateva drenuri aspirative. Pansamentele se vor efectua in primele zile dupa operatie si, ulterior, intervalul dintre pansamente va creste.

De cele mai multe ori firele sunt resorbabile sau se scot la 10-14 zile.

Completează formularul de contact pentru a programa o consultație cu Doctor Theodor Motruc sau pentru a adresa o întrebare despre Mastopexie :

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.