Manifest Ghid Chirurgie Estetica Sani

Află tot ce trebuie să știi despre chirurgia estetică a sânului!

Răsfoiește “Manifest pentru armonie și feminitate”, ghidul din care îți iei toate informațiile necesare înainte de ajunge la consultația inițială:

  • Care sunt intervențiile mamare de care ai nevoie?
  • Ce întrebări să-i adresezi medicului chirurg plastician?
  • Cum te pregătești de operație și ce trebuie să faci ca să te bucuri de rezultate într-un timp cât mai scurt?

Află răspunsuri la toate întrebările pe care le ai!

Dacă ați introdus o adresă de email veți primi ghidul pe mail, dacă nu, veți putea descărca ghidul în browser.

Ce vei afla din acest ghid?

Care sunt intervențiile estetice la nivelul sânului și află dacă ești o candidată potrivită pentru măcar una dintre ele.
Cum decurge prima întâlnire cu medicul chirurg estetician și ce întrebări îi poți adresa.
Cum te pregătești de o intervenție mamară, fie că vorbim de mărirea sânilor, micșorare, ridicare și simetrizare, Mommy Makeover, ginecomastie (în cazul bărbaților), fie de îndepărtarea implantului mamar de silicon.
Ce se întâmplă după operație și ce poți face pentru o recuperare rapidă.

De ce să descarci acest ghid?

Te ajută să înțelegi mai bine în ce constă fiecare intervenție de estetică a sânului.
Îți oferă informații corecte și actuale, validate de specialiști în domeniu.
Te sprijină în luarea unei decizii, prin răsturnarea miturilor și prin confesiunile pacientelor , care au trecut printr-o intervenție de estetică mamară.

Ce spun pacientele despre intervențiile la sân?

Respectăm confidențialitatea pacienților noștri, menționând doar inițialele numelor pentru părerile lor.
implant silicoane
A. C.
„Un doctor și o echipă medicală de nota 10!
Ce mi-a plăcut a fost faptul că se pot face toate analizele necesare operației de implant silicoane în cadrul Omini Clinic, nu a fost necesar să merg în altă parte.
După operație m-am trezit foarte ușor din anestezie, nu am avut grețuri sau amețeli, iar a doua zi deja eram acasă. Mi-am reluat activitățile profesionale după 3 zile, iar acum, la 7 săptămâni, am început să fac ușor și sport.
Singurul regret este că nu am făcut operația mai devreme, rezultatele fiind imediate și recuperarea ușoară.
Mulțumesc, dr. Theodor Motruc și întregii echipe!”
testimonial doctor Motruc
I. B.
"Doresc să-mi exprim, cu toată sinceritatea, aprecierea profundă ce o manifest pentru dl. doctor Motruc și întreaga sa echipă medicală.
Am avut posibilitatea, pe parcursul mai multor proceduri întreprinse de domnia sa, să mă simt în siguranță, să am totală încredere vis-a-vis de soluțiile personalizate alese pentru mine, de naturalețea rezultatelor obținute în urma intervențiilor.
Ambientul pe care dl. doctor îl oferă este unul extrem de cald, liniștitor, motivat de experiența sa dovedită în multiple ocazii și capacitatea ridicată de a răspunde cu cele mai potrivite soluții diverselor aspecte estetice pe care eu ca pacientă, cu bunăvoință și încredere, le-am solicitat. Un medic impecabil, un om extrem de echilibrat, un prieten la care voi apela mereu în acest domeniu.
Vă mulțumesc din suflet!"
experiență omini
A. L.
“O experiență peste așteptările mele, o echipă care iese în evidență prin dedicare și pasiune pentru meseria lor, de la recepționiste - la medici. Domnul doctor anestezist este un om cald care îți inspiră încredere și îți alină frica, iar domnul doctor chirurg Motruc dă dovadă de o viziune foarte bună.
M-am simțit foarte bine îngrijită.”
operația de augmentare mamară
R. W.
"Am făcut operația de augmentare mamară, sunt foarte mulțumită de modul în care am fost tratată și profesionalismul din partea personalului și al Dl. Dr. Motruc. Recomand cu încredere clinica, inclusiv eu personal revin la anul cu plăcere și încredere pentru o nouă intervenție. Vă mulțumesc frumos pentru tot!"
cel mai bun medic
M. A.
"Am avut ocazia să întâlnesc cel mai bun medic de până acum, ce mi-a redat încrederea în mine. Am făcut o mastopexie și am cel mai frumos rezultat! Întreaga echipă este minunată și amabilă. Mulțumesc din suflet, Dr. Theodor Motruc! Recomand!"

Despre Omini Clinic

Omini Clinic Iași este un centru de medicină care oferă de peste 17 ani servicii impecabile în domeniul chirurgiei estetice și plastice. Siguranța și calitatea actului medical, precum și dotările de înaltă performață sunt întotdeauna prioritare în desfășurarea activității personalului specializat.

Aici sunt realizate anual sute de intervenții chirurgicale de estetică facială și remodelare corporală, în blocul operator propriu, dezvoltat la standarde europene, acreditat de Ministerul Sănătății.

Dr. Theodor Motruc, specialist în chirurgia estetică și plastică, a fondat această clinică în 2006, din dorința de a pune la dispoziția locuitorilor din oraș servicii profesionale, implementate la cele mai înalte standarde.

Află mai multe
Despre Omini Clinic
Despre Omini Clinic

Ce părere ai despre Ghid?

Opinia ta contează și ne-ar ajuta să iei legătura cu noi să știm dacă ghidul nostru e util sau îl mai putem completa cu ceva.