Manifest pentru armonie și feminitate - Primul Ghid Complet din România dedicat esteticii Sânului.
Ia decizii corecte pentru frumusețea sânilor tăi. Descarcă-l gratuit, aici!
PROGRAMARE

Eliminarea celulitei cu ONDA COOLWAVES

Acasa // Eliminarea celulitei cu ONDA COOLWAVES

Cum functioneaza ONDA CoolWaves pentru eliminarea celulitei

Sistemul ONDA CoolWaves actioneaza pentru micsorarea depozitelor de grasime localizate, intr-un mod controlat si uniform.

Pentru a obtine efectul dorit de reducere a celulitei, energia emisa de aparat strabate si ajunge in profunzime prin membrana celulelor grase subcutantate.

 

Slabire localizata

tratament eliminare celulitaAnti-celulita

laxitate pieleFermitatea pielii

Tratamentul ajuta la fermitatea pielii si tinteste foarte eficient tesutul conjunctiv dintre celulele adipoase în stadiile mai avansate ale celulitei, cu efecte clare in eliminarea acesteia.

De ce este ONDA CoolWaves REVOLUTIONAR in remodelarea corporala nechirurgicala?

Atat in 2018 cat si in 2019, ONDA CoolWaves a primit trofeul Anti-Aging & Beauty la nivel international la Monte Carlo pentru cea mai buna tehnologie non-invaziva de remodelare corporala.

Aparatul emite microunde la o frecventa de 2.45 GHz, frecventa care este cel mai bine absorbita, pentru cele mai eficiente rezultate nechirurgicale. Acestea vizeaza selectiv celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grasime într-un mod sigur, eficient si non-invaziv.

remodelare corporala nechirurgicala energie remodelare corporala neinvaziva iasi

Nici un alt sistem nechirurgical de aparatura remodelare corporala nu prezinta aceeasi distributie de energie emisa, care reuseste sa asigure eficienta, confortul si efectul de crestere a fermitatii pielii (prin stimularea neocolgenezei).

Confortul si integritatea pielii sunt garantate de Sistemull de Răcire Integrat. Datorita acestuia, dermul este racit, pentru a contrabalansa caldura emisa de microunde. Dermul este prezervat, astfel incat efectele secundare sau posibilele inflamatii sunt evitate, pentru un confort total al pacientului.

Zone de aplicare

De regula tratamentele anticelulitice cu Onda Coolwaves vizeaza celulita la nivelul soldurlori, coapselor, feselor sau la nivelul genunchilor.

De regula, sunt necesare intre 4-5 sedinte de tratament.

Preturi tratamente anti-celulitice ONDA CoolWaves

 

Zona de tratament

1 sedinta

ABONAMENT 4 sedinte

Zona Mare Dimensiune zona : 4 x (20cm x 20cm) Coapse anterior, coapse posterior

1000 lei

3500 lei

Zona Medie Dimensiune zona : 2 x (20cm x 20cm) Fesieri, Brate, Flancuri, Gambe, Genunchi, Subfesieri

500 lei

1600 lei

Zona Mica Dimensiune zona : 1 x (20cm x 20cm) Abdomen

350 lei

1200 lei

 

Completează formularul de contact pentru a programa o sedinta de tratament sau pentru a adresa o întrebare despre tratamentele ONDA CoolWaves:

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.