Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Epilare laser definitiva - Motus AX

Acasa // Epilare laser definitiva - Motus AX

Eficacitate maxima in epilarea definitiva, in completa siguranta

 

Epilarea laser permite inlaturarea definitiva a pilozitatii la nivelul diferitelor zone ale corpului, prin distrugerea radacinilor firelor de par. Atat barbatii cat si femeile pot recurge la metoda de epilare laser definitiva Motus AX pentru indepartarea parului nedorit la OMINI Clinic, sub stricta supraveghere medicala, pentru rezultate de exceptie.

Avantaje Motus AX pentru epilare cu laser Alexandrite

 

Laserul Alexandrite este printre cele mai performante lasere utilizate in epilarea definitiva deoarece permite selectia unei lungimi scurte de puls de pana la 2ms, o absorbtie eficienta de melanina la 755 nm si selectia unei puteri mai ridicate de actiune,de peste 6000 W.

Exclusivitatea metodei Motus AX in gama de aparate laser epilare definitiva se datoreaza si aplicatorului Moveo, care integreaza un varf de safir si permite dublarea capacitatii de transmitere a energiei laser catre piele. Idea inovativa de aplicare Moveo are la baza 4 concepte fundamentale: viteza, simplitatea, eficienta si siguranta.

Moveo consta in aplicarea repetata pe zone mici, permitand incalzirea graduala a diferitelor parti ale parului pentru a conduce la distrugerea lui intr-un mod care este complet lipsit de durere si fara efecte secundare. Astfel, tratarea unei zone mai mari poate fi realizata intr-un timp foarte bun, iar miscarile repetate continue permit asigurarea unui aspect omogen si uniform in zona tratata.

  • Se poate realiza inclusiv pe timpul verii
  • Singurul sistem eficient pentru toate tipurile de par (si in cazul persoanelor blonde si cu fire subtiri de par)
  • Rapid si cu rezultate de durata

Despre sedintele de epilare laser definitiva

 

Inainte de prima sedinta de tratament, este necesar ca cel putin 2-4 saptamani sa nu se realizeze epilare cu ceara sau cu aparate electrice sau decolararea parului in zona targetata. Doar cu 2-3 zile inainte este in regula sa fie rase firele de par astfel incat la sedinta de tratament sa nu fie mai lungi de 1-2 mm.

epilare-definitiva-laser-sigura-eficienta-motus-iasi-ominiclinic

Sigur si eficient

pe toate tipurile de piele, chiar si pe piele bronzata sau par deschis la culoare

epilare-laser-definitiva-fara-durere-alexandrite-iasi-ominiclinic

Confort total, fara durere

sistemului de racire la contact cu pielea si miscarile repetate cu impulsuri la putere redusa, induc o incalzire graduala, evitand durerea si efectele secundare.

epilare-laser-definitiva-rapida-iasi-alexandrite-ominiclinic

Viteza de aplicare

(frecventa maxima de 5 Hz) si un numar limitat de tratamente necesare.

Pentru a obtine rezultatele dorite in epilare laser, sunt necesare de regula intre 4-6 sedinte la un interval de  6 saptamani:

  • pentru fata
  • pentru brate, axila si zona bikini
  • pentru picioare si spate

Zone de aplicare

 

 

Epilarea laser definitiva cu Motus AX poate fi folosita si pentru femei si pentru barbati, la nivelul axilelor, fetei, gatului, bratelor, spatelui, umerilor, abdomenului, inghinal, zona bikini, feselor, picioarelor.

In general, zona genitala este printre cele mai frecvente zone tratate, pentru asa numita “ epilare stil brazilian”, care presupune indepartarea completa a parului din zona vulvei, perineului, anus si fese. Epilarea in aceset zone poate fi foarte dureroasa prin metoda traditionala cu ceara sau alte dispozitive, astfel incat epilarea laser este intotdeauna preferata.

La Omini Clinic efectuam toate zonele de epilare atat pentru femei cat si barbati cu exceptia zonei inghinale la barbati

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.