Consultație inițială chirurgie estetică
Dr. Motruc, chirurg plastician și fondator Omini Clinic

Susținem echilibrul în frumusețe, suntem aici să vă informăm în ce fel contează forma, dimensiunea, proporția și mărimea, ce este indicat sau nu să faceți pre și post intervenție.

Alegeți să vă programați pentru a obține informații complete într-o consultație inițială cu Dr. Theodor Motruc.

Aflați mai multe despre intervenția de chirurgie estetică.

Brosura

Despre consultația inițială online sau în clinică

Fiecare intervenție de chirurgie estetică presupune un proces complex de informare și transformare, menit să îmbunătățească starea de sănătate și calitatea vieții pacientei/pacientului. Cea mai recomandată și eficientă metodă de a determina dacă o intervenție de chirurgie estetică este soluția pentru nevoile și dorințele tale este programarea unui consult medical de informare.

Examinarea medicală și analiza amănunțită a tuturor factorilor ce pot influența vor aduce răspunsul corect cu privire la procedura sau procedurile de urmat. În cadrul consultației cu Dr. Theodor Motruc aveți ocazia să discutați despre opțiunile de chirurgie estetică și să beneficiați de o mai bună înțelegere a tuturor aspectelor ce țin de intervenție (medicali, financiari, personali etc.).

În contextul actual, în urma solicitărilor pacienților din țară și din străinătate, am lansat posibilitatea unei consultații video online cu domnul doctor Theodor Motruc și asistenta dumnealui. Consultațiile online se adresează tuturor persoanelor interesate din Iași, din România și din străinătate. În cadrul acestei consultații puteți avea parte de aceeași experiență medicală sigură, de discreția și confidențialitatea de care beneficiază pacienții în cadrul consultației fizice la Omini Clinic.

Veți avea nevoie de o conexiune bună la Internet și acces la platforma de videconferințe Zoom. Toate instrucțiunile și detaliile suplimentare pentru instalarea acestei aplicații le veți primi printr-un email.

Shape

Solicitare programare

Shape

Peste 16 ani de experiență în chirurgie estetică

Video

Dr. Theodor Motruc este fondatorul centrului de chirurgie estetică și plastică deschis în 2006, prima Clinică de Chirurgie Estetică din Iași.


Specialist în chirurgie estetică și plastică, Dr. Theodor Motruc colaborează cu cei mai buni doctori anesteziști, chirurgi, specialiști O.R.L. și radiologie și asistente cu o înaltă pregătire. Adept al investițiilor în tehnologii și soluții performante, doctorul Theodor Motruc oferă pacienților cele mai bune rezultate prin servicii medicale de top, în condiții de deplină siguranță, atât pe partea chirurgicală, cât și în tratamentele injectabile cu acid hialuronic sau toxină botulinică.


Dr. Theodor Motruc este membru al Asociațiilor de Chirurgie Estetică și Plastică naționale și internaționale:


Testimoniale

“ Un doctor și o echipă medicală de nota 10! Ce mi-a plăcut a fost faptul că se pot face toate analizele necesare operației de implant silicoane în cadrul Omini Clinic, nu a fost necesar să merg în altă parte. După operație m-am trezit foarte usor din anestezie, nu am avut grețuri sau amețeli, iar a doua zi deja eram acasă. Mi-am reluat activitățile profesionale după 3 zile, iar acum, la 7 săptămâni, am început să fac ușor și sport. Singurul regret este că nu am facut operația mai devreme, rezultatele fiind imediate și recuperarea ușoară. Mulțumesc dr. Theodor Motruc și întregii echipe!”

A. C.

“Am apelat la serviciile Omini Clinic, pentru blefaroplastie și rinoplastie, experiența a fost extraordinară! Cele două intervenții au fost făcute împreună, de către domnul Dr. Theodor Motruc, sub aceeași anestezie. A fost o reușită deplină! Sunt foarte mulțumită de noul aspect al feței mele. Recomand tuturor pe domnul Dr. Theodor Motruc , care a demonstrat un optim profesionalism, răbdare, corectitudine și respect pentru mine ca pacient.”

N. T.

“O experiență peste așteptările mele, o echipă care iese în evidență prin dedicație și pasiune pentru meseria lor, de la recepționiste la medici. Domnul doctor anestezist este un om cald care îți inspiră încredere și îți alină frica, domnul doctor chirurg Motruc dă dovadă de o viziune foarte bună. M-am simțit foarte bine îngrijită.”

A. L.

Chirurgia estetică nu este doar o formă medicală de corectare sau îmbunătățire a aspectului corporal.

Implicațiile ei merg dincolo de rezultatele fizice vizibile ale unei operații și au probabil cel mai puternic impact asupra modului în care se percepe fiecare persoană, asupra mulțumirii și respectului de sine și asupra modului de relaționare în societate.

De aceea, consultația inițială nu decurge niciodată doar ca o examinare medicală, ai nevoie să înțelegi nemulțumirile și asteptările pacientului pentu a îi putea oferi cele mai potrivite opțiuni.

Doctor Theodor Motruc

Shape

Solicitare programare

Shape