Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Cum alegi cel mai potrivit chirurg pentru tine?

Timp de citire: 3 minute

Acasa // Articole // Cum alegi cel mai potrivit chirurg pentru tine?

Chirurgia plastică implică multe alegeri. Prima și cea mai importantă alegere este selectarea unui chirurg . Chirurgii plasticieni certificați sunt instruiți în proceduri cosmetice și reconstructive de toate tipurile, îndeplinind standarde riguroase.

În plus față de siguranță, pacientul ar trebui să ia în considerare și ceea ce speră să obțină în urma unei proceduri elective estetice. Procedurile estetice implică, pe lângă siguranță și rigurozitate, și un nivel artistic din partea chirurgului,acesta devenind factorul principal în alegerea medicului chirurg estetician.

 

Mulți furnizori de servicii medicale efectuează acum proceduri de chirurgie plastică, dar asta nu înseamnă că sunt toți calificați pentru a efectua operații plastice. 

Chirurgii plasticieni sunt instruiți pentru a efectua proceduri chirurgicale și nechirurgicale, având o vastă pregătire în acest sens. O bază solidă de cunoștințe de anatomie și fiziologie oferă chirurgilor plastici înțelegerea tuturor proceselor din organism, inclusiv ventilația, circulația și echilibrul de fluide și electroliți, acestea fiind de o importanță vitală pentru siguranța pacientului.

Siguranța desfășurării activității chirurgicale este dată, pe lângă experiența medicului, și de certificarea acestuia. Astfel, certificarea chirurgului va asigura pacientul de calificarea medicului în efectuarea procedurilor faciale și corporale, dar și de modul în care acesta previne și gestionează situațiile de urgență care pot apărea în timpul desfășurării actului medical.

Chirurgii membri ASPS ( American Society of Plastic Surgeons ) sunt instruiți în proceduri estetice și reconstructive de toate tipurile. Astfel, dr. Motruc, membru al ASPS , vă pune la dispoziție o gamă largă de tratamente, proceduri și intervenții chirurgicale în vederea îmbunătățirii aspectului fizic, atât la nivel facial, cât și la nivel corporal. Membrii ASPS trebuie să mențină, de asemenea, un set riguros de instruire și standarde de siguranță a pacienților pentru a se califica la titulatura de membru.

Un chirurg plastician bun este cel care va reuși să personalizeze tratamentul în funcție de nevoile pacientului.Găsirea unui astfel de chirurg va determina pacientul să fie mai încrezător în ceea ce privește intervenția chirurgicală, având posibilitatea purtării unor discuții oneste și importante despre obiectivele estetice, stilul de viață, sănătate, precum și orice întrebări sau griji pe care acesta le are. De asemenea, acesta va oferi pacientului o cronologie realistă pentru recuperare, bazată pe istoricul medical, ajutând în procesul de recuperare propriu-zis.

Înțelegerea modului de găsire a celui mai bun chirurg plastician, certificat, cu experiență este primul pas către atingerea obiectivelor estetice.

Dr. Theodor Motruc, specialist in chirurgie estetică și plastică, este, totodată și membru al: