Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Liposculptura cu laser - LIPOLASER

Acasa // Liposculptura cu laser - LIPOLASER

Lipoliza laser este o interventie de liposculptura menita sa indeparteze depozitele de grasime localizate la nivelul barbiei, bratelor, abdomenului, coapselor sau altor zone inestetice. Acest tratament reduce efectiv zonele cu grasime care nu pot fi conturate prin diete si exercitii fizice, cu efecte minime ulterioare fata de operatia chirurgicala de liposuctie.

 

Procedura foloseste tehnologia laser pentru a "topi" efectiv grasimile la nivelul fetei sau corpului, ulterior suctionate in aceeasi interventie.

 

 

Lipoliza laser este clasificata ca a interventie chirurgicala minora, incat chirurgul realizeaza o incizie de mici dimensiuni, iar anestezia folosita este una locala. Astfel, se evita si riscurile generale asociate oricaror tipuri de operatii sub anestezie generala. In plus, nu apar acelasi tip de invenetiri si umflaturi in perioada de recuperare ca in cazul altor interventii mai intruzive.

 

Aceasta interventie nu este o metoda de scadere in greutate si nu este potrivita persoanelor care au un surplus considerabil de greutate. Pentru acestia din urma, singura modalitate chirurgicala de indepartare a unui volum mare de grasimi este prin operatia clasica de liposuctie.

 

 

Cum se desfasoara interventia?

 

Anestezia folosita este una locala. Se realizeaza o incizie la nivelul pielii. Cu o canula foarte subtire (1mm diametru) se insereaza in piele fibra optica laser, care trece prin miscari succesive prin straturile de grasime si trimite impulsuri laser la nivelul celulelor adipoase, practic "topindu-le". Aceste celule topite sunt eliminate natural prin procesele de metabolism ale organismului in mod normal. Aditional, se foloseste un procedeu de suctionare (aspirare) pentru eliberarea grasimilor pentru a face mai rapid vizibile rezultatele interventiei. Procedura dureaza in jur de o ora, pana la 2 ore.

 

Cat dureaza recuperarea dupa liposuctie?

 

Fata de operatiile clasice de liposuctie sub anestezie generala, in cazul LipoLaser recuperarea este rapida, fara a fi necesara intreruperea activitatilor curente mai mult de 2-3 zile. Imediat dupa interventie, se recomanda 1 ora -2 ore de repaus in clinica, dupa care pacientul poate pleca acasa, cu respectarea indicatiilor medicului de repaus, menajare si evitare a anumitor activitati solicitante. Activitatea fizica intensa, cum ar fi mersul la o sala de fitness, nu trebuie reluata mai devreme de 2 saptamani.

 

Piele neteda si ferma

Datorita caldurii emanate de laserul folosit in procedura, corpul reactioneaza natural prin contractia tesuturilor adiacente, ceea ce determina pielea sa se stranga, devenind mai ferma si totodata mai neteda o data cu producerea de nou colagen.

Minim disconfort

Utilizare anesteziei locale permite realizarea procedurii fara dureri. Folosirea unei canule foarte subtiri permite o incizie minima, iar micile umflaturi si invinetiri dispar rapid in perioada scurta de recuperare ulterioara.

Orice zona a corpului

Datorita abordului minim invaziv, lipoliza laser poate fi folosita in zone in care nu se poate realiza liposuctia clasica. Cele mai spectaculare rezultate sunt vizibile in acest sens la nivelul liniei fetei, a obrajilor lasati si a barbiei dublate. Lipsa urmelor interventiei o face cea mai indicata in cazurile zonelor vizibile si sensibile.

 

ONLINE CHECK-UP:

Acum poti folosi formularul de mai jos pentru a  lua legatura direct cu doctorul chirurg chiar si de la distanta. Trimite-i un mesaj in care sa-i transmiti ce iti doresti si ataseaza cateva poze relevante. Poti primi un raspuns despre posibile recomandari chiar inainte de prima consultatie in cabinet si vei avea o idee mult mai clara asupra solutiilor chirurgicale potrivite pentru tine.

 

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.