PROGRAMARE

Mommy Makeover

Acasa // Mommy Makeover

 

Ce inseamna operatia estetica Mommy Makeover?

 

Majoritatea femeilor au dificultati in a reveni la formele dinainte de nastere dupa ce au devenit mamici. Dintre cele mai frecvente probleme sunt sanii lasati, fara volum, aparitia vergeturilor, depozitele de grasime inestetice localizate la nivelul burtii sau picioarelor.

Mommy makeover reprezinta un pachet de servicii de chirurgie estetica personalizat pentru fiecare femeie in parte functie de obiectivele de remodelare corporala stabilite impreuna cu doctorul chirurg.

In cursul consultatiei ii vei explica chirurgului plastician care sunt nemultumirile tale actuale, care sunt dorintele si asteptarile pe care le ai. 

Pentru cine este potrivit pachetul Mommy MakeOver?

Candidatele ideale pentru aceste proceduri sunt mamicile fara probleme de sanatate care s-au oprit din alaptare, nu planuiesc alte sarcini in viitorul apropiat si se confrunta cu urmatoarele probleme:

  •  au sanii lasati cu aspect imbatranit
  •  piele in surplus si vergeturi in zona abdominala
  •  abdomen pronuntat in exterior datorita intinderii musculaturii in timpul sarcinii
  •  zone cu grasime in exces (coapse, solduri, genunchi etc.)

Sanii lasati sunt dintre cele mai frecvente nemultumiri ale mamicilor, de aceea operatia de lifting a sanilor este printre cele mai solicitate interventii dupa o sarcina. De multe ori, femeile opteaza si pentru marirea simultana cu implanturi siliconice pentru a reda din volumul pierdut.

Desi dietele si exercitiile fizice ajuta considerabil in refacerea corporala, pielea in exces si grasimea acumulata nu pot fi remediate cu usurinta fara o interventie chirurgicala. În cursul operatiei de abdominoplastie, se intervine asupra musculaturii abdominale slabite si se indeparteaza excesul de piele si grasime. În general, se realizeaza totodata si liposuctionarea flancurilor (in lateral) si zona superioara abdomenului.


Pentru femeile care au ales sa nasca natural, estetica zonei intime este un motiv in plus de nemultumire si, mai mult, de disconfort, care motiveaza multe mamici sa opteze pentru chirurgia plastica de remodelare vaginala.

 

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri va puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.