Liposuctia

Operatia de liposuctie se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor cu excese de grasime distribuite uniform care nu pot fi eliminiate prin regim alimentar si exercitii fizice. Interventia chirurgicala poate dura intre 2-4 ore, functie de cantitatea de grasime care poate fi indepartata si complexitatea operatiei.

 

Simularea virtuala 3D Crisalix Aesthetics

Liposuctie

In cursul consultatiei ii vei explica chirurgului plastician care sunt nemultumirile tale actuale, care sunt dorintele si asteptarile pe care le ai. Doctorul va realiza o imagine virtuala 3D cu ajutorul scanarii, in baza careia iti va putea face simulari ale rezultatelor care pot fi obtinute. Este un instrument foarte util prin care poti vedea si intelege optiunile de chirurgie estetica propuse pentru propriul tau corp.

Consultul anterior operatiei va permite doctorului sa ofere informatii complete despre detaliile si conditiile operatiei, riscurile si posibilele complicatii, analizele necesare preoperator, precum si conduita din perioada de recuperare.

Citeste mai multe detalii despre

 

 

Afla cum se realizeaza operatia estetica de liposuctie, care sunt pasii pentru pregatirea pentru operatie si in ce consta perioada de recuperare.

Solicita informatii sau o programare ! 

Program de consultatii

Luni 12-16
Marti 14-17
Miercuri 11-13
Joi -
Vineri 10-14
Sambata -