PROGRAMARE

Liposuctia

Operația de liposucție se adresează atât femeilor cat și bărbaților cu excese de grăsime distribuite uniform care nu pot fi eliminate prin regim alimentar și exerciții fizice. Intervenția chirurgicala poate dura intre 2-4 ore, funcție de cantitatea de grăsime care poate fi îndepărtată și complexitatea operației.

Cunoscută și sub denumirea de lipectomie asistată prin aspirație, nu trebuie considerată o intervenție chirurgicală de scădere în greutate - deși s-ar putea să pierdeți puțin în greutate- obiectivul liposucției este de a remodela și de a redefini conturul corpului în zonele care nu răspund la dietă și exerciții fizice.

Cine este un bun candidat?

Liposucția este de cel mai mare beneficiu pentru pacienții care se află la sau aproape de greutatea lor ideală, dar au încă depozite localizate disproporționate de grăsimi pe care exercițiile fizice și dieta nu le reduc.

Liposucția nu va reduce de obicei aspectul celulitei. Cu toate acestea, există un tratament nou bazat pe tehnologia MicroWaves, cum ar fi ONDA , terapie ce ajută pacientul să obțină rezultatele dorite, remodelare corporală și fără oricare dintre acestea putând fi efectuată ca adjuvant la liposucția tradițională.

Ce poate trata liposucția

  • Coapse interioare și exterioare
  • Șolduri și fese
  • Abdomen și talie
  • Brațe
  • Interiorul Genunchiului
  • Zona pieptului
  • Obrajii, bărbia și gâtul
  • Glezne

Liposucția poate fi efectuată singură sau împreună cu alte proceduri de chirurgie plastică, cum ar fi un face lift, reducerea sânilor sau un tummy tuck.

Proceduri complementare

Deoarece multe femei privesc liposucția ca o modalitate de a-și remodela corpul, aceasta este adesea făcută în combinație cu o mărire a sânilor cu implanturi mamare sau cu un lipofilling.

Mai mult, pentru pacienții care au și pielea slăbită, în plus față de excesul de grăsime în unele zone, se poate efectua o procedură de tummy tuck pentru a îmbunătăți rezultatul general al pacientului.

Cât costă o operație de liposucție?

Costul total al liposucției variază în funcție de mărimea și numărul de zone tratate, precum și de tehnicile specifice utilizate.

Află prețul liposucției aici : Preț Operație Liposucție

Consultul anterior operației va permite doctorului să ofere informații complete despre detaliile și condițiile operației, riscurile și posibilele complicații, analizele necesare pre operator, precum și conduita din perioada de recuperare.

Desfășurarea procedurii

Procedura poate fi făcută sub anestezie totală sau locală. În cazul anesteziei totale va fi necesară internarea de o zi. Sunt realizate incizii foarte mici de către chirurgul dvs. estetician, astfel încât să fie bine ascunse. Adesea, atunci când se tratează zone mai mari, se fac incizii multiple pentru fiecare zonă tratată. Al doilea pas constă în pregătirea grăsimii pentru extracție. Grăsimea este aspirată prin tuburi mici de metal, numite canule, care sunt introduse prin incizii. Canulele sunt deplasate într-o mișcare controlată înainte și înapoi pentru a aspira grăsimea, care este drenată prin tuburi în recipiente. Inciziile sunt închise cu suturi chirurgicale.

Citește mai multe detalii despre

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri va puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.