PROGRAMARE

Vulvoplastie

Vulvoplastia este procedura chirurgicala prin care se asigura remodelarea aspectului organului genital feminin extern. Aceasta procedura este solicitata in prinicipal de femeile nemultumite de aspectul labiilor asimetrice sau cu dimensiuni si pozitionare diferite, motiv de neplaceri atat la nivel psihologic cat si fizic.

Optiunea chirurgicala de vulvoplastie se poate realiza cu anestezie locala, cu externare a doua zi.  Operatia dureaza aproximativ o ora. Suturile sunt realizate astfel incat cicatricile sunt minime, ascunse, insesizabile.

In perioada de recuperare este nevoie de o toaletare speciala a zonei pentru evitarea infectiilor, cu urmarea intocmai a indicatiilor medicului.  Primul control se realizeaza la 5 zile postoperator, iar firele sunt expulzate in mod natural de organism dupa 10-14 zile.  Activitatea sexuala poate fi reluata dupa cel putin 4-5 saptamani de repaus dupa ce s-a realizat o cicatrizare completa.

ONLINE CHECK-UP

Acum poti folosi formularul de mai jos pentru a  lua legatura direct cu doctorul chirurg chiar si de la distanta. Trimite-i un mesaj in care sa-i transmiti ce iti doresti si poti primi un raspuns despre posibile recomandari chiar inainte de prima consultatie in cabinet. Vei avea o idee mult mai clara asupra solutiilor chirurgicale potrivite pentru tine.

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri va puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.