Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Lipofilling – contur si rejuvenare faciala cu grasime proprie

Acasa // Lipofilling – contur si rejuvenare faciala cu grasime proprie

Lipofilling - întinerirea feței folosind grăsimea proprie

Lipofilling este o procedură chirurgicală estetică prin care grăsimea proprie, aspirată din abdomenul sau coapsele aceleiași persoane, este procesată și injectată la zonele îmbătrânite ale feței, fără volum sau cu piele subțire. Astfel, una dintre primele alegeri în combaterea cercurilor întunecate cu pielea subțire și culoarea pielii s-a schimbat, lipofilling fiind preferat de pacienți.

Cum se desfășoară procedura de lipofilling la OMINI Clinic?

Lipofilling utilizează atributele naturale ale celulelor grase pentru a combate fenomenul îmbătrânirii. Odată cu trecerea anilor, pielea se estompează, favorizând apariția ridurilor, cercurilor întunecate și a laxității pielii. Lipofilling este "umplerea" acelor zone care suferă din cauza acțiunii îmbătrânirii și oferă un efect natural de întinerire fără riscul respingerii de către organism a colagenului injectat.

Examinarea inițială

În timpul primei consultații, veți discuta cu medicul dumneavoastră despre nemulțumiri, dorințe și așteptări, precum și despre istoricul medical și posibilele riscuri. Veți primi sfatul medicului specialist în chirurgie plastică și estetică, doctor Motruc Theodor. Acesta este cel mai bun momentde pentru a cere medicului orice detaliu despre operație. 

Extracția de grăsimi 

Grăsimile pot fi luate din orice parte a corpului care are destule depozite de grăsime. În cele mai multe cazuri, abdomenul sau coapsele interioare și exterioare sunt preferate. Sub anestezie locală, se face o mică incizie prin care se aspiră cantitatea necesară. Extracția se face astfel încât urmele inciziei să fie minime.

Prelucrarea grăsimilor

Cantitatea extrasă este supusă procesării înainte de a fi injectată. Procesarea grăsimii presupune centrifugarea și purificarea acesteia pentru a obține o cantitate suficientă și pentru a fi ușor inserate mai târziu în organism.

Injectarea grăsimii procesate

Grăsimea este injectată în cantități mici și distribuită uniform proporțional cu volumul cerut de punctele alese la nivelul locului de tratament. Astfel, celulele transplantate asigură un contact maxim cu țesuturile adiacente, cum ar fi pielea, mușchii și cartilajul. 

Recuperarea postoperatorie

Întreaga procedură durează aproximativ 60-90 de minute și se face sub anestezie locală, astfel încât să puteți merge acasă în aceeași zi. Din moment ce se folosește grăsimea proprie, nu există nici un risc de reacții alergice sau de respingere, dar este normal să se vadă un edem imediat după intervenția chirurgicală, care se va retrage până la o săptămână.

Vă puteți întoarce la lucru după o săptămână, respectând instrucțiunile pe care le veți primi de la medicul chirurg.

ONLINE CHECK-UP 

Acum poti folosi formularul de mai jos pentru a  lua legatura direct cu doctorul chirurg chiar si de la distanta. Trimite-i un mesaj in care sa-i transmiti ce iti doresti si ataseaza cateva poze relevante. Poti primi un raspuns despre posibile recomandari chiar inainte de prima consultatie in cabinet si vei avea o idee mult mai clara asupra solutiilor chirurgicale potrivite pentru tine.

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.