Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

FaceLift – lifting facial chirurgical

Acasa // FaceLift – lifting facial chirurgical

Avantaje si beneficii ale liftingului facial chirurgical

Prin procedura de lifting se obtine o fata mai luminoasa, intinerita si tonica, fara riduri si piele lasata, care va ofera un plus de frumusete si de incredere, pe durata indelungata.
In cadrul acesteia se pot ridica sprancenele, se pot modifica usor orientarea si forma ochilor, se pot accentua pometii, se elimina aspectul de piele lasata de la nivelul mandibulei si suplimentar se poate intinde pielea gatului (cervical)
Operatia de lifting facial se poate asocia cu lifting-ul cervical care rezolva excesul de piele de la nivelul regiunii anterioare a gatului. Cand este necesar, interventia poate fi precedata de o liposuctie la nivelul mandibular si fetei anterioare a gatului, aceasta fiind foarte eficienta cand este necesara corectia barbiei duble.

Cum se desfasoara interventia de lifting facial?

Aceasta operatie se realizeaza sub anestezie generala si dureaza intre 3-4 ore functie de complexitatea ei. Abordul chirurgical urmareste regiunea temporala, preauricular, retroauricular si in regiunea piloasa retroauriculara, zone ale urechii care permit disimularea cicatricilor care, de obicei, sunt foarte fine.


Perioada de recuperare


Este necesara o perioada de spitalizare de 24 de ore in rezervele dedicate ale clinicii, sub atenta monitorizare medicala. A doua zi poti pleca acasa. In primele zile poate persista un aspect invinetit, cu senzatie de discomfort local, amorteli sau chiar usoare dureri. Echimozele dispar dupa 7-9 zile, iar edemul si amortelile pot persista cateva saptamani. Firele se scot dupa 14 zile.
Se recomanda evitarea expunerii la soare pentru jumatate de an pana la un an si evitarea factorilor care pot duce la vasoconstrictie ( vant, frig), precum si fumatul.

Recuperarea totala dureaza in jur de 3 saptamani, dupa care va poti relua usor viata sociala si activitatea de zi cu zi.

Alternative pentru liftingul facial chirurgical :

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.