Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Otoplastie – remodelarea urechilor

Acasa // Otoplastie – remodelarea urechilor

Otoplastia este procedura de chirurgie estetica practicata in principal pentru a corecta urechile cu un aspect nemultumitor.  Exista foarte multe persoane care prezinta anumite diformitati la nivelul urechilor. Acestea pot fi fie decolate (clapauge) sau deplicaturate, fie mai mari decat in mod normal si chiar asimetrice (in marea majoritate a urechilor decolate).


De asemenea, ele pot prezenta o forma nemultumitoare per ansamblu ca aspect estetic.

Otoplastia se efectueaza in principal in urmatoarele scopuri :

  • pentru a diminua distanta intre urechi si cap
  • pentru a accentua reliefuri anatomice care sunt putin reprezentate
  • pentru a le reduce dimensiunile

Consultatia initiala

In timpul primei consultatii vei discuta impreuna cu doctorul despre nemultumirile, dorintele si asteptarile tale si totodata despre istoricul medical si posibilele riscuri. Vei primi recomandarile medicale de specialitate cele mai potrivite pentru cazul tau individual. 
Aceasta este si cea mai buna ocazie sa ii adresezi doctorului orice intrebari legate de operatie si sa vezi inclusiv poze inainte/dupa ale altor pacienti care au urmat aceeasi procedura. 

Recuperarea postoperatorie

Operatia dureaza intre 1 - 2 ore si se efectueaza cu anestezie locala, nu necesita precautii deosebite si este necesara doar spitalizarea de zi. Practic, poti pleca acasa in aceeasi zi. 

Dupa operatie se aplica un bandaj elastic si trebuie purtata o bandana pentru trei saptamani. Firele se scot la 14 zile. Singura cicatrice este in spatele urechii. Recuperarea este relativ imediata.

 

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.