Manifest pentru armonie și feminitate - Primul Ghid Complet din România dedicat esteticii Sânului.
Ia decizii corecte pentru frumusețea sânilor tăi. Descarcă-l gratuit, aici!
PROGRAMARE

Blefaroplastie – liftingul pleoapelor

Acasa // Blefaroplastie – liftingul pleoapelor

Procesul de imbatranire manifestat prin scaderea elasticitatii si grosimii pielii, modificari ale grasimii periorbitale si, nu in ultimul rand, actiunea radiatiei solare asupra tegumentelor periorbitale conduc la aspectul de pleoape cazute, in valuri.
Acest exces de piele si grasime conduce la scaderea campului vizual prin ptoza (lasarea) acestuia peste fanta palpebrala, ducand la aparitia de riduri si pungi in special la nivelul pleoapei inferioare si creand fizionomiei un aspect obosit.
in exteriorul cantusului extern, ca urmare a actiunii muschiului orbicular al pleoapei, se formeaza riduri orizontale cu aspect centrifug, cunoscute si sub numele de riduri in "laba de gasca".

Este blefaroplastia alegerea potrivita pentru tine?

Blefaroplastia este preferata in general dupa varsta de 35-40 de ani, dar exista cazuri in care aspectul imbatranit al pleoapelor se manifesta si mai devreme. Operatia este potrivita atat pentru femei cat si pentru barbati, avand marele avantaj in ascunderea cicatricilor fine in santurile naturale la nivelul ochilor.
Rezultatele interventiei sunt de intinerire cu cca. 10 ani. Aceasta interventie se poate realiza independent sau ca o succesiune a unui lifting facial pentru completarea rezultatului.

Interventia chirurgicala de blefaroplastie cu cantopexie

Interventia are ca scop eliminarea excesului tegumentar si grasos aflat la nivelul pleoapelor superioare si/sau inferioare. Operatia, care se poate adresa tuturor cele 4 pleoape in acelasi timp operator, se poate realiza cu anestezie locala si dureza intre 1-2 ore.
Necesita doar internarea de zi, astfel incat poti pleca acasa in aceeasi zi.

Perioada de recuperare dupa blefaroplastie

Imediat dupa interventie si pe parcursul urmatoarelor 2-3 ore se vor aplica comprese reci in vederea preventiei edemului si echimozelor. Nu se aplica pansament, doar benzi adezive sterile.
Firele se elimina la 5-7 zile postoperator, edemul si echimozele se reduc semnificativ dupa 4-5 zile.
Reluarea activitatii socio-profesionale se poate face dupa 3-4 zile postoperator. Protejarea de radiatia solara este indicata pentru aproximativ 3 luni.

 

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.