Aflați mai multe despre intervenția de rinoseptoplastie în cadrul unei consultații inițiale cu Dr. Theodor Motruc.
Aflați mai multe despre intervenția de rinoseptoplastie în cadrul unei consultații inițiale cu Dr. Theodor Motruc.

Despre deviația de sept și remodelarea nasului

Rinoseptoplastia​ ​reprezintă o soluție eficientă atât pentru structura nasului și sănătatea pacientului, cât și pentru îmbunătățirea esteticii nasului. Operația de​ ​deviație de sept​ acționează asupra obstrucției nazale și a problemelor de respirație.

Îmbinată cu procedura de rinoplastie, aceasta modifică și aspectul nasului, corectându-i dimensiunile și poziția și acționând asupra esteticii faciale. Cele două operații se realizează sub aceeași anestezie.

În cadrul clinicii până astăzi au fost efectuate peste 1700 de rinoseptoplastii de către ​Dr. Theodor Motruc​ chirurg plastician.

15 ani de experiență în chirurgie estetică

Doctor Theodor Motruc este fondatorul centrului de chirurgie estetică și plastică deschis în 2006, prima Clinică de Chirurgie Estetică din Iași.

Specialist în chirurgie estetică și plastică, Dr. Theodor Motruc colaborează cu cei mai buni doctori anesteziști, chirurgi, specialiști O.R.L. și radiologie și asistente cu o înaltă pregătire.

Membru al Asociațiilor de Chirurgie Estetică și Plastică naționale și internaționale:

Testimoniale

După un an de la operația de rinoplastie, pot spune că a fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o. De fapt, cam după 4-5 luni s-a finalizat în totalitate procesul. Toată fizionomia pare schimbată, nasul nu pare operat și cel mai important e că nu am avut probleme de respirație după operație. Iar și mai important este faptul că nu am simțit nicio durere!

C.L.

Am apelat la serviciile Omini Clinic, pentru blefaroplastie și rinoplastie, experiența a fost extraordinară! Cele două intervenții au fost făcute împreună, de către domnul Dr. Theodor Motruc, sub aceeași anestezie. A fost o reușită deplină! Sunt foarte mulțumită de noul aspect al feței mele. Recomand tuturor pe domnul Dr. Theodor Motruc , care a demonstrat un optim profesionalism, răbdare, corectitudine și respect pentru mine ca pacient.

N.T.

O experiență peste așteptările mele, o echipă care iese în evidență prin dedicație și pasiune pentru meseria lor, de la recepționiste la medici. Domnul doctor anestezist este un om cald care îți inspiră încredere și îți alină frica, domnul doctor chirurg Motruc dă dovadă de o viziune foarte bună. M-am simțit foarte bine îngrijită.

A.L.
Aflați mai multe despre intervenția de rinoseptoplastie în cadrul unei consultații inițiale cu Dr. Theodor Motruc.