Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Body SpiderVein Removal - tratament vene dilatate

Acasa // Body SpiderVein Removal - tratament vene dilatate

Vascularizația poate avea de suferit și poate căpăta un aspect împăienjenit (“spiderveins”) datorită unor multitudini de factori hormonali sau genetici. O astfel de manifestare poate apărea în orice zona a corpului, dar în special la nivelul picioarelor apare cel mai des.

Procedura de tratare SpiderVein Removal RF se bazează pe acțiunea termică generată prin radiofrecvență la nivelul vaselor de sânge dilatate. Hemoglobina este coagulată și celulele endoteliale ale capilarelor sunt închise. Diametrul acului folosit pentru aplicare este de doar 0.01 mm astfel încât nu afectează epiderma. 

Unul dintre numeroasele servicii de la OMINI Clinic de anti-îmbătrânire și îngrijire a pielii este tratamentul cu frecvență RF, care curăță sau îndepărtează mici pete ale pielii de pe față, picioare sau alte părți ale corpului. Scăparea de SpiderVeins și a altor umflături inestetice face parte dintr-un regim bun anti-îmbătrânire.

Cauze

Aceste afecțiuni sunt rezultatul eredității, influențelor hormonale, expunerii la razele ultraviolete sau stării îndelungate. Aceste vene sunt doar de natură estetică și răspund foarte bine la tratamentul cu frecvență RF.

Frecvența RF este o procedură rapidă și fără durere. Un tratament poate dura de la 15 minute până la o oră. Împreună cu specialistul nostru veți discuta obiectivele care vor determina durata și numărul de tratamente de care aveți nevoie.

Perioada de recuperare

Nu veți avea probleme cu mersul sau deplasarea după procedură. Instrucțiuni pentru îngrijiri medicale vi se vor da în momentul tratamentului. Timpul de recuperare este scurt și nu vă va afecta viața cotidiană.

 

Completează formularul de contact pentru a programa o sedinta de tratament sau pentru a adresa o întrebare despre SpiderVein Removal:

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.