Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

CryoSculpt - Criolipoliza

Acasa // CryoSculpt - Criolipoliza

Tratează grăsimea localizată cu ajutorul Criolipolizei

Criolipoliza este un proces non-invaziv prin care celule de grăsime sunt efectiv înghețate și distruse, ajutând la remodelarea zonelor inestetice cu grăsime în exces. Criolipoliza, denumită în mod frecvent "CoolSculpting" de către pacienți, folosește temperatura rece pentru a descompune celulele grase. Celulele grase sunt în special sensibile la efectele răcelii, spre deosebire de alte tipuri de celule.

Criolipoliza folosește răcirea controlată pentru selectarea și cristalizarea celulelor de grăsime. Acestea sunt distruse treptat și sunt eliminate natural de organism. În săptămânile și lunile care urmează, celulele de grăsime care rămân sunt condensate, remodelând vizibil zona targetată.

Acesta este unul dintre cele mai populare tratamente nechirurgicale de reducere a grăsimilor, cu peste 450.000 de proceduri efectuate în întreaga lume.

Motive pentru care pacienții doresc criolipoliză

Pacienții care doresc să reducă o grăsimea localizată care a persistat în ciuda dietei și a exercițiilor fizice pot fi interesați de criolipoliză.

Cine nu este un bun candidat pentru criolipoliză?

Pacienții cu afecțiuni legate de frig, cum ar fi crioglobulinemia, urticarii și hemoglobulinuria paroxistică rece nu trebuie să apeleze criolipoliză. 

Criolipoliza necesită anestezie?

Această procedură se face fără anestezie.

Recuperarea din criolipoliză

Nu există restricții de activitate, poți pleca imediat acasă după ședință.

Care sunt rezultatele criolipolizei?

Celulele de grăsime înghețate sunt eliminate treptat de către organism între 4 - 6 luni. În acest timp, volumul scade în dimensiuni, cu o reducere medie a grăsimilor de aproximativ 20%.

Completează formularul de contact pentru a programa o ședință sau pentru a adresa o întrebare despre Criolipoliză:

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.