Despre Dr. Theodor Motruc


Doctor Theodor Motruc, cu o experiență de peste un deceniu în chirurgia estetică şi plastică și cu peste 2500 de augmentări mamare și 1800 de rinoplastii la activ, te poate ajuta să obții cele mai bune rezultate atunci când optezi pentru soluții sau operații estetice.

El este fondatorul Centrului de Chirurgie Estetică și Plastică din cadrul OminiClinic.

Inițiativa lui de a deschide centrul in 2006 a fost motivată de lipsa acestor servicii în Iași și de dorința de a stabili un bloc operator privat la standarde europene.

Siguranța actului medical, dotările de înaltă performanță și calitatea actului medical sunt întotdeauna prioritare în desfășurarea activității.

Specialist în chirurgie estetică și plastică, doctorul Motruc colaborează cu profesioniști în domeniu (anesteziști, chirurgi, specialiști O.R.L. și radiologie, asistente cu înaltă pregătire) pentru a oferi pacienților cele mai bune rezultate atunci cand optează pentru operații estetice.

Membru al :

 

“Chirurgia estetică nu este doar o formă medicală de corectare sau îmbunătățire a aspectului corporal.

Implicațiile ei merg dincolo de rezultatele fizice vizibile ale unei operații și au probabil cel mai puternic impact asupra modului în care se percepe fiecare persoană, asupra mulțumirii și respectului de sine și asupra modului de relaționare în societate.

De aceea, consultația inițială nu decurge niciodată doar ca o examinare medicală, ai nevoie să înțelegi nemulțumirile și asteptările pacientului pentu a îi putea oferi cele mai potrivite opțiuni.”

Doctor Theodor Motruc  

   

  

 

%GALERIE_FOTO%

Display profile Dr. Theodor Motruc