Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Despre Dr. Theodor Motruc

Specialist în Chirurgie Estetică și Plastică

Acasa // Despre Dr. Theodor Motruc

Despre Dr. Theodor Motruc

De peste 16 ani, in centrul de chirurgiei estetica si plastica OMINI Clinic din Iasi sunt realizate anual sute de interventii chirurgicale de estetica faciala, remodelare a sanilor si remodelare corporala, in blocul operator propriu acreditat de Ministerul Sanatatii.

Echipa medicala specializata este coordonata de doctor Theodor Motruc, chirurg plastician si fondator al clinicii. Inițiativa lui de a deschide centrul in 2006 a fost motivată de lipsa acestor servicii în Iași și de dorința de a stabili un bloc operator privat la standarde europene. 

Siguranța actului medical, dotările de înaltă performanță și calitatea actului medical sunt întotdeauna prioritare în desfășurarea activității.

Specialist în chirurgie estetică și plastică, doctorul Motruc colaborează cu profesioniști în domeniu (anesteziști, chirurgi, specialiști O.R.L. și radiologie, asistente cu înaltă pregătire) pentru a oferi pacienților cele mai bune rezultate atunci cand optează pentru operații estetice.

 

 

Ca membru al asociatiilor de profil si dedicat specializarii continue, el participa anual la conferinte si congrese nationale si internationale dedicate chirurgiei plastice, unde sunt prezentate tehnicile si practicile moderne recomandate in acest domeniu.

Membru al :

Adept al investitiilor in tehnologii si solutii performante, doctorul Motruc a reusit intotdeauna sa ofere pacientilor cele mai bune rezultate prin servicii medicale de top, in conditii de deplina siguranta, atat pe partea chirurgicala, cat si in tratamentele injectabile cu acid hialuronic sau toxina botulinica.

Comunicarea deschisa cu pacientii si asigurarea discretiei si confidentialitatii sunt urmarite, impreuna cu echipa medicala, inca de la prima consultatie.

 

“Chirurgia estetică nu este doar o formă medicală de corectare sau îmbunătățire a aspectului corporal.

Implicațiile ei merg dincolo de rezultatele fizice vizibile ale unei operații și au probabil cel mai puternic impact asupra modului în care se percepe fiecare persoană, asupra mulțumirii și respectului de sine și asupra modului de relaționare în societate.

De aceea, consultația inițială nu decurge niciodată doar ca o examinare medicală, ai nevoie să înțelegi nemulțumirile și asteptările pacientului pentu a îi putea oferi cele mai potrivite opțiuni.”

Doctor Theodor Motruc  

   

 

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.