PROGRAMARE

Forma™ by Invasix

Ce este Forma™ by Invasix?

Forma™ folosește tehnologia pe bază de radiofrecvență (RF) pentru contracția optimă a țesuturilor în adâncime în vederea stimulării formării de nou colagen.

Elasticitatea pielii se îmbunătățește semnificativ, iar rezultatele sunt de durată.

Forma™ este potrivită toate tipurilor de piele și recomandată celor care preferă măsuri non-invazive pentru corectarea iregularităților în tonul și textura pielii. Poate fi folosită atât pe față cât și pe corp. La nivel facial, se adresează frunții, ridurilor de la coltul ochilor, zonei mandibulare, pliuri nasogeniene, ridurilor fine din jurul buzelor, riduri la nivelul gâtului. Pentru corp, se pot folosi în zona brațelor unde există piele lăsată, la abdomen sau în alte zone care necesită contracția țesuturilor.

Este o procedură nedureroasă care nu necesită o perioadă de recuperare dedicată datorită tehnologiei care targetează în adâncime. O ușoară roșeață este normală post-procedură, aceasta dispare în câteva ore.

Completează formularul de contact pentru a cere informații despre Forma:

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri va puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.