Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

3 recomandari esentiale pentru programari la OminiClinic

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // 3 recomandari esentiale pentru programari la OminiClinic

 

1. Incearca sa te programezi cu cel putin o saptamana inainte

Lucram cu medici foarte buni si foarte solicitati, astfel incat programul lor este destul de incarcat. Sunt sanse foarte mari daca vei suna Luni sa faci o programare pentru Joi sa ti se transmita ca nu mai sunt intervale disponibile in programul medicului. De aceea, planificarea din timp ne va ajuta sa gasim intervalul orar care sa fie convenabil si pentru tine mult mai usor.

 

2. Fii flexibil/a in programare

Atunci cand suni pentru o programare, consulta orarul medicilor in sectiunea Program  si vezi la fiecare ce zile sunt potrivite si pentru tine. Incearca sa iti alegi 2 optiuni macar, in caz ca pentru una din zile nu se poate face programare sau medicul are concediu/alte situatii.

 

3. Profita de optiunile de comunicare moderne

Pentru fiecare telefon pe care il primim acordam toata atentia si de aceea, de multe ori, liniile suna ocupate mai mult timp. Incearca sa ne contactezi telefonic in intervalul 12-16 sau nu uita ca ne poti lasa un mesaj si prin formularul de contact de pe site, pe e-mail la office@ominiclinic.ro sau pe Facebook, unde noi vom incerca in urmatoarele 24-48 de ore sa iti raspundem.