Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Acidul hialuronic Volux - Informații esențiale

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Acidul hialuronic Volux - Informații esențiale

Juvéderm Volux este un filler facial de ultimă generație, special conceput pentru persoanele care își doresc o bărbie și o linie a maxilarului mai bine definite. Juvéderm Volux conține acid hialuronic sub formă de gel injectabil care conferă volum.

Când se recomandă tratamentul cu Juvéderm Volux

Lansat în 2019 de Juvéderm, compania numărul unu pe plan mondial în domeniul fillerelor faciale, Juvéderm Volux oferă o soluție rapidă și simplă a problemelor ce apar la nivelul jumătății inferioare a feței, care până acum nu se puteau corecta decât prin intervenție chirurgicală. Pe măsură ce o persoană înaintează în vârstă, pielea se subțiază și își pierde fermitatea la nivelul feței, astfel pielea care atârnă creează un aspect inestetic, asemănător unor fălci. Tratamentul cu Juvéderm Volux este soluția optimă pentru pacienții care vor să scape de această problemă, deoarece gelul redă volum pielii, astfel că linia maxilarului va redeveni fermă și bine conturată, iar efectul tratamentului se menține între 18 și 24 de luni.

Ce este și cum acționează Juvéderm Volux

Acidul hialuronic conținut în terapiile injectabile oferite de gama Juvéderm este de origine non-animală, pur din punct de vedere microbiologic, obținut în urma unui proces complex de sinteză. Gelul pe bază de acid hialuronic se integrează în țesutul subcutanat și își mărește de câteva ori volumul prin atragerea apei la nivel local, asigurând refacerea volumului facial odată cu efectul de lifting.

Beneficiile tratamentului cu Juvéderm Volux

Juvéderm Volux este produsul cu cel mai ridicat conținut de acid hialuronic existent pe piață la ora actuală, ceea ce îi conferă o eficiență deosebită. Gelul injectabil îi permite specialistului care realizează intervenția să modeleze conturul maxilarului în funcție de dorința clientului. În același timp, produsul stimulează producția de colagen care restructurează pielea și susține hidratarea naturală. Grație acestui tratament, pielea își recapătă fermitatea, iar rezultatul este o față cu un aspect tineresc și o textură îmbunătățită a tenului. În plus, tratamentul cu Juvéderm Volux oferă o ameliorare vizibilă a aspectului facial, fără durerea, riscurile și perioada lungă de refacere asociate cu o intervenție chirurgicală.

Tratamentul și perioada de recuperare

În timpul procedurii, specialistul utilizează un creion special pentru a marca zonele care trebuie remodelate. Odată stabilite zonele vizate, medicul va injecta Juvéderm Volux și va efectua un masaj ușor pentru a asigura o distribuție uniformă a gelului și pentru a reduce riscul de umflare. Juvéderm Volux conține un anestezic local (lidocaină), astfel încât pacientul se simte confortabil pe toată durata procedurii, care variază între 15 și 60 de minute, în funcție de numărul de injecții. Efectul tratamentului cu un filler dermal este vizibil imediat după procedură, însă rezultatul poate fi pe deplin apreciat după dispariția umflăturii, care se produce într-un interval cuprins între trei zile și două săptămâni.