Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Descoperă cele 5 avantaje oferite de Alma Hybrid Laser

În cadrul Omini Clinic suntem în pas cu noile tehnologii și cu metodele de intervenție estetică medicală, de aceea vă invităm să încercați una dintre cele mai recente dotări ale clinicii - laserul Alma Hybrid. Noul aparat de estetică medicală îmbină tehnologia de vârf și un design modern, oferind cele mai bune opțiuni de tratamente personalizate, cu laser

1. Punctul forte - prioritizarea frumuseții individuale

Așa cum sugerează numele aparatului, Alma Hybrid Laser îmbină două tipuri de tratamente de bază - cel ablativ și cel non-ablativ. Acestea acționează cu ajutorul unei matrice de micro-puncte, proiectată cu multă atenție, astfel încât acțiunea razelor laserului să fie mai intensă pentru anumite zone ale pielii sau mai redusă acolo unde se doresc schimbări minime ale aspectului. În urma îmbinării celor două tipuri de tratamente, pacienții se pot bucura de rezultatele dorite, prin aspectul uniform al pielii datorat planificării personalizate, adaptate tipului de piele și afecțiune.

2. Tehnologie intuitivă pentru specialiști - mai multă siguranță pentru pacienți

Rezultatele unui tratament estetic depind foarte mult de tehnologia folosită și de profesionalismul și experiența medicului estetician. Alma Hybrid Laser a fost creat în colaborare cu specialiști în domeniul medical estetic și a fost testat în mai multe studii preclinice și clinice. De aceea, utilizarea laserului este sigură pentru pacienți, aduce rezultate optime și este, pentru specialiști, un instrument versatil, ușor de manevrat, cu o interfață intuitivă, care permite setarea cu ușurință a tuturor coordonatelor caracteristice pacientului.

3. Setări precise, care oferă un confort sporit pacienților

Ca majoritatea aparatelor cu laser, Alma Hybrid se evidențiază prin alte câteva opțiuni care facilitează confortul pacienților în timpul tratamentelor ablative sau non ablative. Scanerul ProScan este o componentă automată prin care se adaugă o dimensiune suplimentară capacităților laserului Alma Hybrid. Rolul acestui aplicator este de a permite laserului să pătrundă în profunzime, să coaguleze și să asigure un efect termic asupra zonei tratate - toate aceste caracteristici fiind posibile simultan sau separat, în funcție de afecțiunile care trebuiesc înlăturate. ProScan este dotat cu un vârf răcit, prin care se păstrează siguranța și confortul pacientului pacientului, iar gama largă de moduri de scanare ale instrumentului fac posibilă acoperirea rapidă suprafețelor mai mari.

4. Tehnologie inovatoare pentru tratamente în profunzime

Dincolo de efectele sale medical estetice, Alma Hybrid Laser este unul dintre cele mai apreciate aparte pentru design-ul elegant și funcțiile ultramoderne. Acestea pot fi proiectate precis, focalizate exact pe zona afectată și permit folosirea laserului fracționat pentru o refacere perfectă. Una dintre funcțiile care atenuează efectele laserului este Trans Epidermal Delivery (TED), o tehnologie brevetată cu ultrasunete, care creează o presiune acustică, permițând pătrunderea produselor cosmetice în piele prin micro-canalele create de laserul CO2. Un alt atribut al laserului Alma Hybrid este laserului non-ablativ, care are un efect termic profund, stimulând formarea celulelor noi de sub piele, fără a afecta suprafața acesteia.

5. Reîntinerire și înfrumusețare prin eliminarea imperfecțiunilor pielii

Atunci când vorbim despre efectele aparatului cu laser Alma Hybrid luăm în calcul o listă generoasă de afecțiuni sau imperfecțiuni ale pielii, care pot fi tratate cu succes în una sau doar câteva ședințe. Astfel, cu ajutorul tehnologiei avansate (atât ablativă, cât și non-ablativă), tratamentul aplicat cu Alma Hybrid Laser:

Alma Hybrid Laser redefinește standardele în chirurgia estetică, oferind un amestec unic de tehnologie de vârf, personalizare și rezultate optime. Descoperă o nouă dimensiune în tratamentele estetice, unde personalizarea întâlnește perfecțiunea pentru o frumusețe revigorată și încrezătoare.

  • reduce ridurile fine;
  • estompează cicatricile acneice sau semnele provocate de alte afecțiuni/urme ale suturilor chirurgicale;
  • tratează petele pigmentare provocate de soare, ereditare sau apărute în urma sarcinii;
  • elimină leziunile benigne;
  • sporește fermitatea pielii în cazul în care vă confruntați cu un ten lasc și lipsit de vitalitate.