Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Beneficii ale tratamentului de epilare definitivă cu laser Alexandrite

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Beneficii ale tratamentului de epilare definitivă cu laser Alexandrite

Studiile clinice efectuate și experiența pacienților noștri ne confirmă beneficiile laserului Alexandrite, comparativ cu alte metode de epilare definitivă bazate pe transmisia de energie luminoasă.

De ce să alegem laser Alexandrite ?

Cel mai înalt standard în domeniul tratamentelor de epilare definitivă este atins de către laserul Alexandrite. Popularitatea tratamentului de epilare definitivă cu laser a crescut foarte mult în ultimii ani, clasându-l ca fiind una dintre cele mai populare proceduri cosmetice nechirurgicale. Scopurile acestui tratament sunt atât de ordin estetic – în vederea înlăturării pilozității excesive, cât și de ordin medical – pentru tratarea foliculitei, pseudofoliculitei și a semnelor rezultate. Pentru a distruge rădăcina firului de păr, lungimea de undă de 755 nm reușește să livreze cantitatea optimă de energie; această reușită fiind incomparabilă cu celelalte tehnologii laser existente pe piață. Canalizarea energiei către melanina din firul de păr va face ca laserul să nu aibă niciun impact asupra celorlalte componente ( mucoase,vase de sânge, apă).

Care sunt principalele beneficii ale acestei proceduri ?

Principalele beneficii ale acestei proceduri sunt reprezentate de : - o rată de transmisie foarte bună; - siguranță - eficientă pentru toate fototipurile de piele; - rapiditate – posibilitatea tratării zonelor mari într-un timp scurt - absența durerii la nivelul zonei supuse tratamentului – datorită sistemului de răcire integrat - poate fi efectuată inclusiv vara, pe pielea bronzată – așadar, excludem întreruperea tratamentului pe perioada verii.

Care este protocolul de lucru la o primă ședință ?

Înainte de efectuarea primei ședințe, specialistul va efectua o examinare și va purta o discuție deschisă cu pacientul, în vederea identificării fototipului și parametrilor ce urmează a fi utilizați pe parcursul tratamentului. Cu cât deschiderea față de pacient este mai mare, cu atât siguranța și încrederea pacientului sunt mai sporite. Așa cum a fost menționat și anterior, rapiditatea și durata scurtă a ședințelor aduc un plus tratamentului de epilare definitivă cu laser Alexandrite. Durata exactă a unei ședințe se va stabili în funcție de suprafața și numărul zonelor supuse procedurii .

Câte ședințe sunt necesare și ce costuri implică epilarea definitivă cu laser Alexandrite?

Un tratament complet presupune minimum 6 ședințe, efectuate la interval de 6 săptămâni. Ulterior acestor 6 ședințe, se vor efectua ședințe de întreținere, stabilite în funcție de rezultatele și răspunsul organismului la tratament. De menționat este faptul că tratamentul de epilare definitivă depinde și de alți parametri precum : vârstă, sex, status hormonal, zona tratată, culoarea pielii și pigmentul firelor de păr.

Prețurile sunt disponibile per zona și per ședință sau sub forma unor pachete promoționale 6+1. Întreaga noastră listă de prețuri, actualizată, o regăsiți aici : https://www.ominiclinic.ro/epilare-laser-definitiva-toate-tipurile-de-piele.html