Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Beneficiile emotionale ale micsorarii sanilor prea mari

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Beneficiile emotionale ale micsorarii sanilor prea mari

Desi exista multe avantaje fizice ale operatiei de micsorare a sanilor, multe paciente aleg aceasta interventie datorita aspectelor emotionale. Cand o femeie nu se simte bine in corpul ei, respectul de sine si modul in care isi desfasoara viata sociala sunt afectate in mod negativ.

Provocarile fizice precum durerile de spate sunt dese pentru femeile cu sani foarte mari. Durerile si disconfortul permanente pot duce la anxietate sau chiar depresie. In plus, multe femei sunt rusinate de faptul ca, in orice situatie, sanii lor sunt primii care ies in evidenta, indiferent de alegerea vestimentara. Cu atat mai mult, gasirea hainelor care sa avantajeze o femeie cu sani in proportii mari fata de restul consitutiei este adesea o alta provocare. Pe langa acestea, atunci cand sanii devin subiectul altora de discutie datorita marimii lor disproportionate, abuzul emotional se accentueaza.

Majoritatea femeilor care recurg la operatia de micsorare si/sau ridicare a sanilor isi schimba mentalitatea dupa la 180 de grade. Eliberarea de simptomele fizice si autoconfortul oferit este suplimentat de eliberarea constrangerilor vestimentare, disparitia privirilor inoportune si cresterea multumirii si respectului de sine.

A te simti bine cu felul in care arati este, la urma urmei, scopul absolut al femeilor care realizeaza o operatie estetica a sanilor, indiferent de tipul ei.

Desi operatia este o procedura simpla de transformare a sanilor, rezultatele sunt atat fizice, cat mai ales psihice, influentand aproape toate aspectele vietii unei femei intr-un mod pozitiv.