Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Chirurgia Plastică și cum ne poate ea îmbunătăți viața

Timp de citire: 3 minute

Acasa // Articole // Chirurgia Plastică și cum ne poate ea îmbunătăți viața

Chirurgia estetică și plastică este reprezentată de soluții pentru probleme medicale, având ca rezultat instaurarea unui impact benefic asupra stării de sănătate a pacientului. Realizate în sălile de operații ale clinicilor, în conformitate cu reglementări stricte, intervențiile și procedurile de chirurgie plastică și estetică sunt efectuate atât din motive de sănătate, dar și pentru a îmbunătăți aspectul fizic.

 

Reducerea sânilor 

 

Reducerea sânilor  este necesară atunci când sânii sunt voluminoși, afectând postura și condițiile de viață. Această intervenție este considerată o opțiune atât din motive estetice, cat si din motive medicale, atunci cand disconfortul fizic este major. Simptomele pot include dureri de spate intense, dureri de gât, erupții cutanate sub zona sânilor, dar și efectuarea cu dificultate a anumitor sporturi sau activități zilnice.

 

 Rinoplastia

 

La nivel mondial, în vederea îmbunătățirii aspectului fizic, mii de rinoplastii sunt efectuate zilnic. Remodelarea nasului poate fi efectuată în cadrul aceleiași intervenții cu septoplastia, capatand titulatura de rino-septoplastie. Acest tip de intervenție devine necesară dacă pacientul se confruntă cu probleme de respirație .Totodată, aceasta poate fi singura soluție pe termen lung în caz de apnee obstructivă de somn .

 

Otoplastia

 

Corecția urechilor sau otoplastia este o intervenție chirurgicală al cărei rol este acela de a  reduce sau modifica dimensiunea urechilor. Otoplastia este considerată necesară atunci când dimensiunile urechilor sunt mari sau cand urechile sunt puternic reliefate, putând provoca o suferință psihologică reală a pacientului în cauză. Intervenția nu este una complicată, fiind efectuată cu ajutorul anesteziei locale. Externarea se va face în aceeași zi, iar recuperarea postoperatorie este relativ imediată.


 

Blefaroplastia

 

Aceasta este o intervenție chirurgicală menită să corecteze pleoapele lăsate, îmbunătățind, implicit, și vederea. În plus, problema ochilor uscați poate fi, de asemenea, corectată în timpul unei blefaroplastii. Combinarea efectelor pozitive ale remedierii pleoapelor lăsate și a rectificării problemelor ochilor uscați are ca rezultat un pacient cu o vedere îmbunătățită. Astfel, blefaroplastia a devenit un instrument excelent pentru a combate aceste aspecte, rezultand pacienți fericiți cu noua schimbare din viața lor.


 

Rolul chirurgiei estetice în domeniul medical este acela de a-și atinge scopul său unic: îmbunătățirea aspectului fizic și calității vieții.

Chiar dacă este vorba despre trăsături genetice, rezultatul traumelor, modificările inevitabile care însoțesc procesul de îmbătrânire sau dorința de a schimba ceva, chirurgia estetică dispune de toate resursele necesare pentru a corecta aspectele pe care unii pacienți le confruntă de-a lungul timpului. Din păcate, nici o dietă și nici exercițiile fizice nu vor îmbunătăți forma nasului, dimensiunea sânilor sau eliminarea depozitelor „încăpățânate” de grăsime inestetică.  

 

Întreaga noastră listă de prețuri pentru intervențiile chirurgicale și procedurile efectuate în cadrul clinicii, poate fi accesată aici : https://www.ominiclinic.ro/preturi.html