Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Criolipoliza - ingheata celulele de grasime și remodeleaza-ti corpul

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Criolipoliza - ingheata celulele de grasime și remodeleaza-ti corpul

Ce este Criolipoliza? 

Criolipoliza, una dintre cele mai noi proceduri estetice de scădere în greutate apărute pe piață, presupune înghețarea celulelor adipoase și eliminarea lor. Astfel, zonele inestetice ale corpului, cu grăsime  în exces, vor fi remodelate în cel mai scurt timp printr-o tehnică sigură și non-invazivă.

Ce presupune Criolipoliza?

      Producedura de criolipoliză constă atât în aspirarea, cât și în înghețarea și cristalizarea celulelor de grăsime, oferindu-i organismului posibilitatea de a răspunde în mod natural tratamentului și de a susține rezultatul de remodelare corporală în mod automat. Totodată, intervenția permite îmbunătățirea vizibilă a zonelor afectate de celulită și vergeturi prin efectul creat de întindere a pielii.

         O ședință de criolipoliză poate dura de la 20 până la 40 de minute, în funcție de zona în care se aplică tratamentul, dar și de răspunsul corpului la această procedură. Mai mult, criolipoliza este recomandată persoanelor cu o stare generală de sănătate bună, care nu suferă de obezitate și care au depozite localizate de grăsime. Astfel, fără ace sau bisturiu, poți pierde cu ușurință în centimetri printr-o soluție naturală, modernă, nechirurgicală și nedureroasă.

         Celulele adipoase care au fost înghețate în urma tratamentului de criolipoliză sunt eliminate în mod gradual, prin procese naturale, ducând astfel la rezultate vizibile pe termen lung. Întreaga procedură constă în reducerea eficientă a țesutului adipos printr-un sistem de răcire controlat, încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Acesta atrage în cavitatea sa țesutul de grăsime, oprind temporar circulația sangvină și facilitând înghețarea celulelor adipoase.

Soluție pentru majoritatea zonelor

       În ceea ce privește zonele în care poți efectua tratamentul, putem vorbi despre abdomentul inferior sau superior, genunchi, spate, coapsa internă sau externă, gambe și chiar brațe. Rezultatele vor fi vizibile în funcție de grosimea stratului inițial de grăsime, care poate scădea chiar și cu 8 centimetri. Concomitent, țesutul adipos se va reduce cu până la 30%. În ceea ce privește numărul necesar de ședințe, acesta poate varia în funcție de fiecare pacient și de surplusul de grăsime cu care se confruntă. 

        Așadar, dacă îți dorești o modalitate sigură și eficientă de scădere în greutate, fără a apela la chirurg sau alte tehnici invazive de slăbire, alege tratamentul CryoSculpt. Corpul tău va fi remodelat printr-o soluție naturală, fără durere sau alt tip de disconfort.