Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Cum să menții rezultatul unui lifting facial sau lifting gât pentru mai mult timp

Timp de citire: 3 minute

Acasa // Articole // Cum să menții rezultatul unui lifting facial sau lifting gât pentru mai mult timp

Lifting-ul facial implică ridicarea pielii și strângerea țesuturilor și a mușchilor. Grăsimea de pe față și gât poate fi sculptată, îndepărtată sau redistribuită. Pielea este apoi retrasă pe contururile nou poziționate ale feței iar excesul de piele este îndepărtat. Lifting-ul gâtului este adesea efectuat ca parte a unui lifting facial pentru a reduce depozitele de grăsimi și pentru a indeparta excesul de piele la nivelul gâtului.

Care sunt cele mai abordate tipuri de lifting?

În ciuda popularității în continuă creștere a procedurilor de întinerire facială nechirurgicale, lifting-ul facial chirurgical rămâne încă o opțiune populară pentru pacienții care doresc un aspect vizibil întinerit. 

În cadrul OminiClinic Iasi, vă punem la dispoziție mai multe tipuri de lifting:

- Lifting frontal 

- Lifting cervical 

- Lifting facial

- Lifting cervico – facial

Cât timp durează recuperarea și care sunt principalele recomandări postoperatorii?

Principalele indicații postoperatorii fac referire la evitarea expunerii la frig și la soare timp de cel puțin 6 luni. Recuperarea totală durează în jur de 3 săptămâni. După această perioadă, se va relua ușor activitatea socială și cea de zi cu zi.

Expunerea la soare este una dintre principalele cauze ale îmbătrânirii, deoarece razele UV descompun proteine importante din pielea. Acest lucru poate accelera apariția liniilor, a ridurilor și a pielii lăsate, aspect care ar putea compromite rezultatele liftingului facial. Folosirea protecției solare în fiecare zi va ajuta la protejarea pielii de razele solare și, implicit, de îmbătrânirea accelerată pe care o poate provoca expunerea la raze UV.  

O altă indicație postoperatorie este utilizarea de produse de îngrijire potrivite pentru tipul și problemele pe care le confruntă pacientul . Produsele de îngrijire pentru piele care conțin ingrediente precum retinoide, peptide și antioxidanți pot fi instrumente excelente pentru hidratarea,luminozitatea și uniformizarea texturii pielii.

 

Un aspect important al menținerii pielii cu aspect sănătos și a prelungirii rezultatelor lifting-ului facial este o dietă sănătoasă, echilibrată: consumul de fructe proaspete, legume și cereale integrale poate avea un impact pozitiv asupra modului în care arată și se simte pielea. La fel de important precum consumul de alimente potrivite este limitarea sau eliminarea alimentelor “ dăunătoare” din dietă. Zahărul, de exemplu, acționează ca un inamic al oricăror eforturi anti-îmbătrânire deoarece declanșează un proces chimic în timpul căruia moleculele de zahăr deteriorează proteinele, lipidele și alte molecule importante necesare pentru o sănătate optimă a pielii. 

 

Tratamentele injectabile și cele cosmetice pot completa rezultatele lifting-ului facial, acționând ca o extensie a regimului zilnic de îngrijire a pielii. 

Atunci când pacientul decide asupra unei abordări chirurgicale pentru  față și gât, se va lua în considerare și pierdea de volum la nivelul acestora. Adăugarea volumului pentru față și gât va optimiza rezultatele și va oferi un aspect natural. 

Cele mai utilizate opțiuni pentru revolumizare includ injectarile cu acid hialuronic sau transferul de grăsime/ lipofilling.

 

Menținerea rezultatelor lifting-ului includ evitarea fumatului, utilizarea de protecție solară, tratamente cosmetice și injectabile de întinerire si volumizare a fetei si gâtului, îngrijirea corespunzatoare a pielii cu ajutorul produselor cosmetice de îngrijire pentru față și gât, menținerea unei greutăți corporale constante.

 

În timp ce opțiunile nechirurgicale continuă să joace un rol uriaș în prevenirea apariției ridurilor la nivelul feței și a gâtului, standardul de aur pentru cei care-și doresc o piele tânară și plină de vitalitate rămâne,totuși, lifting-ul facial chirurgical.

 

Opțiunile non-chirurgicale de îngrijire a pielii vin în ajutorul pacienților pentru ca rezultatele să se mențină cât mai mult timp. 

Întreaga noastră listă de prețuri, actualizată, poate fi accesată aici: https://www.ominiclinic.ro/preturi.html#id13